ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Χανιά: Η εντυπωσιακή νύφη δεν τήρησε την παράδοση - Γάμος με εικόνες ιδιαίτερες [pics, vids]
Γαμπρός και νύφη σε ένα γάμο ιδιαίτερο που κέντρισε τα βλέμματα ντόπιων και τουριστών.



Η απόφαση της νύφης, το κέρασμα στον γαμπρό και το γλέντι που ακολούθησε...
Χανιώτισσα λέκτορας Πανεπιστημίου στη Γερμανία παντρεύτηκε τον ελεγκτή του Παγκόσμιου Οργανισμού Εφευρέσεων σε έναν εντυπωσιακό γάμο στα Χανιά.



Andreas και Ευανθία "ξεσήκωσαν" ευχάριστα χθες το απόγευμα, το παλιό λιμάνι με τις μαντινάδες και τους ήχους των παραδοσιακών οργάνων της Κρήτης, έως ότου έφτασαν στην Μητρόπολη Χανίων, εκεί όπου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

.
Το ζευγάρι κέντρισε τα βλέμματα των τουριστών και των ντόπιων που βρίσκονταν στο παλιό λιμάνι. Ο γαμπρός με το χαμόγελο στα χείλη ξεκίνησε μαζί με συγγενείς και φίλους από το ξενοδοχείο Casa Delfino, με την συνοδεία του λυράρη Μανώλη Αγγελάκη και του λαουτιέρη Σκευάκη Γιώργου. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο γαμπρός χαιρετούσε τον κόσμο που συναντούσε στα σοκάκια της παλιάς πόλης και αυτοί του χαμογελούσαν και τον τραβούσαν φωτογραφίες, ενώ οι δυο μουσικοί καλλιτέχνες δεν σταματούσαν να λένε μαντινάδες.
Λίγο πριν φτάσει στην Μητρόπολη, στην Χάλιδων, ένας καταστηματάρχης κέρασε τον Andrea ένα παραδοσιακό ποτό, το οποίο ήπιε με μεγάλη ευχαρίστηση σηκώνοντας το ποτήρι ψηλά στον αέρα, λέγοντας "ευχαριστώ" στα ελληνικά. Η νύφη δεν "έστησε" τον γαμπρό ως είθισται και έφτασε στην εκκλησία, ξεκινώντας από το φρούριο του Φιρκά, με την συνοδεία του δικού της Κρητικού συγκροτήματος, λαμπερή και χαρούμενη.
Μετά την εκκλησία, το γαμήλιο γλέντι συνεχίστηκε στο "Κόστα Κόστα", εκεί που το ζευγάρι έχει ετοιμάσει ένα όμορφο τραπέζι για τους 150 καλεσμένους τους, με βιολιά, βαλς, μουσικό σχήμα, dj και παραδοσιακή κρητική μουσική.
Πηγή: flashnews.gr



Πηγή: http://ift.tt/2srcdEp
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top