ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Για τέλεια πόδια και κάψιμο θερμίδων το εργαλείο είναι ένα: οι σκάλες. Δοκίμασε αυτό το πρόγραμμα.

Θέλεις άμεσες αποδείξεις για τα αποτελέσματα του προγράμματος; Ανέβα τρέχοντας μια σκάλα. Λαχάνιασες; Λογικό. Η σκάλα είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο αεροβικής άσκησης, στο οποίο όλοι έχουν πρόσβαση, αλλά ελάχιστοι χρησιμοποιούν.
Έτσι, η προσωπική γυμνάστρια Amy Fouchey Reilly σχεδίασε ένα πρόγραμμα για να τη χρησιμοποιήσεις σωστά. Θα ανεβαίνεις και θα κατεβαίνεις για 20 λεπτά ασκώντας τα πόδια, τους γλουτούς και το μέσο κορμό.
Η άσκηση σε κλίση απαιτεί περισσότερη ενέργεια από την κίνηση σε επίπεδη επιφάνεια και, μεταβάλλοντας την ταχύτητα και την κατεύθυνση, αυξάνεις ακόμη περισσότερο την καύση θερμίδων – σε διψήφιο αριθμό ανά λεπτό.
Δοκίμασε αυτό το πρόγραμμα σήμερα κιόλας (μπορείς να το κάνεις όπου υπάρχουν σκαλιά) και ανακάλυψε γιατί πρέπει να ανεβαίνεις από τη σκάλα, αν θέλεις πιο σμιλεμένο κορμί.
H απαραίτητη άσκηση: Υπόκλιση και Ανύψωση
Χάρισε επιπλέον σύσφιγξη εκεί που πρέπει με αυτή την άσκηση σμίλευσης γλουτών.
Α. Στάσου όρθια σε ένα σκαλί, κοιτάζοντας προς τα πάνω στη σκάλα, με τα πέλματα ενωμένα και τα χέρια στους γοφούς. Κάνε ένα βήμα προς τα πίσω και αριστερά με το δεξί πόδι και λύγισε τα γόνατα (Α).
Σήκω όρθια ενώ τεντώνεις το δεξί πόδι στο πλάι, με το πέλμα «τσαρούχι» (Β). Επίστρεψε στην αρχική στάση και άλλαξε πλευρά έπειτα από 30 δευτερόλεπτα.


Πηγή: http://ift.tt/2shZxP8
loading...
 
Top