ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τα fashion tips που δεν πρέπει να ξεχνάς το καλοκαίρι!

Ο καιρός είναι περίεργος όμως η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι βρίσκεται πολύ κοντά. Επειδή λοιπόν πρέπει να είσαι πάντα κατάλληλα προετοιμασμένη, εμείς
ετοιμάσαμε μερικά πολύ απλά fashion tips που δεν πρέπει να ξεχνάς για να είσαι πάντα καλοντυμένη.
  • Το καλοκαίρι σημαίνει «αποκάλυψη» αλλά μην ξεχνάς ότι το σέξι έχει όρια. Το ότι έχει ζέστη δε σημαίνει πως πρέπει να κυκλοφορείς σχεδόν γυμνή! Φόρεσε λοιπόν όλα τα αέρινα και ελαφρώς αποκαλυπτικά ρούχα σου, αλλά με μέτρο και έχε πάντα στο νου σου πού θα πας πριν επιλέξεις το σύνολό σου.
    • Φόρεσε flats με τα κοντά φορέματα, σορτς και φούστες. Το καλοκαίρι έχει μια δόση σέξι από μόνο του, και επειδή αυτό φαίνεται στη διάθεσή μας, καλό θα είναι με τις ενδυματολογικές σου επιλογές να το μετριάζεις.
      • Φόρεσε μπεζ εσώρουχα. Ναι, καλά διάβασες, επειδή τα περισσότερα καλοκαιρινά μας ρούχα είναι ανοιχτόχρωμα, καλό θα είναι τα εσώρουχά σου να μη φαίνονται από μέσα. Τόσο τα λευκά, όσο και τα υπόλοιπα χρώματα, δυστυχώς διαγράφονται με αποτέλεσμα συχνά να καταστρέφεται το σύνολό σου από αυτή την απροσεξία.
        • Αγάπησε και πάλι το φυσικό μακιγιάζ. Μπορεί τον χειμώνα να έχεις ανάγκη να βαφτείς πιο έντονα, και καλά κάνεις, όμως το καλοκαίρι, κάθε ίχνος υπερβολής είναι μάλλον περιττό. Φόρεσε λοιπόν το πιο απαλό σου μακιγιάζ και θα είσαι υπέροχη.


          • Φόρα χρώμα. Ωραία και τα μαύρα, ωραία και τα λευκά, όμως τα χρωματιστά και printed ρούχα θα ανανεώσουν πραγματικά την εμφάνισή σου και θα σου φτιάξουν τη διάθεση με αποτέλεσμα να δείχνεις πιο όμορφη και φρέσκια.


          Πηγή: http://ift.tt/2sDJf45
          loading...

          Δημοσίευση σχολίου

          Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

           
          Top