ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής η Ελένη Καρποντίνη και ο Βασίλης Λιάτσος. Το ζευγάρι, που λίγο πριν τη γέννηση του 9 μηνών γιου του είχε κάνει πολιτικό γάμο, παντρεύτηκε τώρα και με θρησκευτικό και μάλιστα έκανε μαζί και τη βάφτιση του μικρού του πρίγκιπα.

Το διπλό μυστήριο έγινε στο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδος στην Ιπποκράτειο Πολιτεία και ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι στο πατρικό σπίτι του Βασίλη όπου το ζευγάρι δέχθηκε ευχές από τους συγγενείς και τους φίλους του. Στην εκκλησία από νωρίς έφθασε ο γαμπρός Βασίλης Λιάτσος με τον πατέρα του Αιμήλιο Λιάτσο και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Το “παρών” φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι. Ανάμεσά τους ήταν οι: Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά, Μαρία Σταματέρη, Χριστίνα Κοντοβά, Στέλιος Κρητικός με την μπέμπα του, Σόφη Πασχάλη, Νίκος Μακρόπουλος και πολλοί ακόμη.

Ντυμένη στα λευκά η νύφη, έφθασε με λίγη καθυστέρηση στο γάμο και γέμισε χαρά βλέποντας εκεί τον αγαπημένο της Βασίλη να την περιμένει. Η ίδια μάλιστα ανέβασε και μια φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Αργήσαμε” με τις ευχές των φίλων της να πέφτουν βροχή...



Το μυστήριο έγινε στην προαύλιο χώρο της εκκλησίας με την Ελένη να λάμπει μέσα στο λευκό της νυφικό και τον γαμπρό να ξεχωρίζει με το μπλε κουστούμι του. Όσο για το στολισμό του χώρου, που επιμελήθηκε προσωπικά η νύφη... επικρατούσε το λευκό χρώμα, με λευκές κάλες (Calla Lilies) να στολίζουν τις λαμπάδες και τη νυφική ανθοδέσμη της Ελένης.

Δες φωτογραφίες:



Πηγή: http://ift.tt/2sDMVDr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top