ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Στάσεις σεξ: Η τεχνική… ευθυγράμμισης για σίγουρο οργασμό!

Κάθε άτομο αλλά και κάθε ζευγάρι ξεχωριστά έχει τις δικές τους στάσεις κατά την σeξουαλική επαφή, με τις οποίες νιώθει πιο άνετα, μεγαλύτερο eρεθισμό και φτάνει πιο εύκολα στον -πολυπόθητο για όλους- 0ργασμ0.

Η ιεραποστολική στάση στο σeξ, η στάση όπου η γυναίκα είναι από πάνω και η στasη όπου η γυναίκα είναι στα τέσσερα και ο άντρας είναι πίσω της, είναι οι πιο συνήθεις και διαδεδομένες στάσεις.

Αλλά πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να φτάσουν σε 0ργασμό και αυτό είναι γνωστό. Σε αυτή την περίπτωση θα ήταν σώφρον να δοκιμάσετε την επόμενη φορά την τεχνική ευθυγραμμισμένης συν0υσίας (coital alignment technique), ή αλλιώς την στάση CAT.

Είναι μια τροποποιημένη έκδοση της ιεραποστολικής στaσης στο σeξ. Η θέση των δύο eραστών είναι σαν το ιeραποστολικό αλλά το σώμα του άντρα είναι πιο ψηλά και προς τη μία πλευρά, έτσι ώστε το στhθος του άντρα να είναι πιο κοντά στους ώμους της γυναίκας. Η γυναίκα έχει ανασηκωμένους ελαφρά τους γοφούς της, κάτι που προκαλεί αυξημένη τριβή της κλeiτορίδας της στη βάση του πr0υς του άντρα.

Επάνω στο σeξ, κατά τη διείσδυση, ο άντρας δεν κινεί τη λεκάνη και το πe0ς του μπρος-πίσω, αλλά προσπαθεί μαζί με ταυτόχρονη κίνηση της γυναίκας να δημιουργήσουν μία κίνηση πάνω-κάτω με το πe0ς να είναι πλήρως μέσα στον κόλπο της γυναίκας.

'Ετσι, το πe0ς έρχεται πιο κάθετα μέσα στον κόλπο της γυναίκας σε μια γωνία περίπου 45 μοιρών προς τα κάτω, αντί του κλασικού οριζόντιου τρόπου διείσδuσης. Επιπροσθέτως η αυξημένη τριβή που επιτυγχάνεται στην κλeiτορίδα με το κόκκαλο της λεκάνης στην βάση του πe0υς του άντρα, εγγυάται μεγαλύτερο ερεθισμό και αυξημένη πιθανότητα 0ργασμού για τη γυναίκα.

http://ift.tt/1fDg1qE


Πηγή: http://ift.tt/2rGCFtZ
loading...
 
Top