ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Η υγεία του σπeρματος δεν είναι σταθερή στους άνδρες.
Εξαρτάται από την ποσότητα, την κινητικότητα και την δομή των σπeρματοζωαρίων. Τώρα, μια νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Evolutionary Psychological Science έρχεται να αναδείξει μία ακόμα παράμετρο υγείας του σπeρματος.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το σπeρμα ενός άνδρα είναι καλύτερης ποιότητας (ποσότητα, κινητικότητα και δομή) όταν εκείνος έχει σeξουαλική επαφή (ή και φαντασίωση) με μια καινούργια γυναίκα, με την οποία δεν είχε καμία άλλη eeξουαλική επαφή στο παρελθόν.
Η αρσενική φυσιολογία και συμπεριφορά είναι γνωστό ότι επηρεάζεται όταν οι άντρες έρχονται σε επαφή με καινούργιες συντρόφους. Μελέτη του 2000, για παράδειγμα, έδειξε ότι η επαναλαμβανόμενη έκθεση στο ίδιο ερωτικό ερέθισμα προκαλεί μειωμένη σeξουαλική διέγερση και επιθυμία. Επίσης, έδειξε ότι η περιφέρεια του πέους αυξάνεται, όταν οι άνδρες εκτίθενται σε ένα καινούργιο γυναικείο σeξουαλικό ερέθισμα. Τα ευρήματα αυτά συνδέονται με την έμφυτη φυσιολογία του άντρα, η οποία βαθύτερο σκοπό έχει την ενίσχυση του ανδρισμού και του δυναμισμού του με κάθε νέα σύντροφο, βελτιώνοντας έτσι τις πιθανότητές του για την παραγωγή απογόνων.
Στην τελευταία έρευνα, οι επιστήμονες ανέλυσαν την ποιότητα του σπέρματος των ανδρών, όταν εκείνοι διεγείρονταν από την ίδια γυναίκα επί 6 συνεχόμενες φορές, και την συνέκριναν με την ποιότητα του σπeρματός τους, όταν διεγέρθηκαν από μία νέα, διαφορετική γυναίκα την έβδομη φορά του πειράματος, το οποίο διήρκεσε δύο εβδομάδες.
Τα αποτελέσματα της ανάλυσης αυτής έδειξαν ότι οι άντρες παρήγαγαν καλύτερης ποιότητας σπeρμα την πρώτη φορά που διεγέρθηκαν από μια καινούργια γυναίκα.
Επίσης, οι επιστήμονες παρατήρησαν ότι ο χρόνος eκσπeρμάτισης για τους άνδρες ήταν μικρότερος, όταν είχαν σeξουαλική διέγερση από την καινούργια γυναίκα.


Πηγή: http://ift.tt/2sxC8KW
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top