ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ήταν μια εξαιρετικά θυελλώδης μέρα στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, όταν η Sue Drummond πήρε τον σκύλο της, τη Bibi, έξω για μια βόλτα.



Όμως, καθώς η Bibi, ένα σχετικά μικρό Μαλτέζ-Σίτζι, περπατούσε πάνω στην προβλήτα, ο άνεμος την έσπρωξε ξαφνικά μέσα στο νερό.

Η Sue πανικοβλήθηκε όταν είδε την αγαπημένη της φίλη να γλιστράει στο νερό.

Αλλά στην αποβάθρα εκείνη την ημέρα ήταν και ένας νεαρός άνδρας – ήταν εκεί για να «πετάξει» τη στάχτη της γιαγιάς του στη θάλασσα. Αλλά μόλις η Bibi έπεσε στο νερό, εκείνος έσπευσε αμέσως να σώσει το σκυλί της Sue.



Έβγαλε τα παπούτσια και το παντελόνι του και πήδηξε στα παγωμένα νερά όπου η Bibi απεγνωσμένα προσπαθούσε να κολυμπήσει προς την προβλήτα.



Κατάφερε να πιάσει το σκύλο και σταδιακά κολύμπησε και τον έβγαλε έξω.



Στην προβλήτα βρισκόταν η ευγνωμονούσα Sue. Πόσο τυχερή ήταν που κοντά της υπήρχε ένας γενναίος άντρας εκείνη τη στιγμή!



Ο άνδρας αργότερα έλαβε επίσης ένα βραβείο από την οργάνωση “Animals Australia” για την γενναία και ανιδιοτελή χειρονομία του.

Μετά τα δραματικά γεγονότα εκείνης της ημέρας, η Sue και η Bibi επέστρεψαν χαρούμενες στην καθημερινότητά τους.



Τα σκυλιά μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, αλλά μερικές φορές και τα αγαπημένα μας κατοικίδια χρειάζονται φίλους για να τους δώσουν ένα χέρι βοηθείας.




Πηγή: http://ift.tt/2sRz49a
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top