ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Οι 26χρονοι Briana και Jordan Driskell πέρασαν δύο χρόνια προσπαθώντας κάτι που φαινόταν αδύνατο: να αποκτήσουν μωρό
. Το ζευγάρι από το Kentucky ήταν εξαντλημένο, αναστατωμένο και εκνευρισμένο με την όλη διαδικασία. Έχοντας πειραματιστεί με διάφορες θεραπείες γονιμότητας μέσα σε 4 μήνες, ανακάλυψαν ότι τίποτα δεν έπιανε.


Αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα 5 μηνών και να δοκιμάσουν ξανά τον Οκτώβριο του 2016. Ωστόσο, αυτή την φορά έκαναν κάτι που θα άλλαζε τα πάντα – ενσωμάτωσαν ενέσεις ορμονών στην θεραπεία.

Παρ’όλο που η Briana άρχισε να αισθάνεται διαφορετικά, δεν ήθελε να αρχίσει να ελπίζει και να πιστεύει ότι θα μείνει έγκυος. Οι εξετάσεις αίματος, όμως, που έκανε 2 εβδομάδες αργότερα επιβεβαίωσαν ότι ήταν έγκυος!

Γεμάτη ευτυχία και αμφιβολίες, η Briana και ο Jordan αισθάνθηκαν σαν να είχαν κατακτήσει κάτι. Μετά από τόσες προσπάθειες, θα αποκτούσαν επιτέλους το παιδί που τόσο επιθυμούσαν. Ωστόσο, ο ενθουσιασμός τους σύντομα θα άλλαζε σε ένα διαφορετικό συναίσθημα, όταν οι γιατροί εξέτασαν τον υπέρηχο των 8 εβδομάδων: τους περίμεναν σοκαριστικά νέα.

«Σχεδόν λιποθύμησα», είπε ο Jordan. Και θα είχε καλό λόγο για να λιποθυμήσει, αφού είδε τα 5 έμβρυα τους στην οθόνη. Στην μήτρα της Briana υπήρχαν 5 μωρά!


«Ήμουν τόσο σοκαρισμένη, δεν μπορούσα να μιλήσω. Απλά καθόμουν εκεί και κοίταζα την οθόνη με δυσπιστία. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι υπήρχαν 5 αμνιακοί σάκοι», είπε η Briana. Παρ’όλο που ήξεραν ότι μια εγκυμοσύνη με πολλά μωρά ήταν πιθανή, η πιθανότητα να αποκτήσουν τρίδυμα ή περισσότερα μωρά ήταν μικρότερη από 5%. Οι πιθανότητες να αποκτήσει κανείς πεντάδυμα είναι 1 στα 50 εκατομμύρια.

Τις πρώτες εβδομάδες, η Briana διαγνώστηκε με υπερέμεση κύηση. Αυτό σημαίνει ότι τα πάντα την ανακάτευαν και ήθελε να κάνει εμετό, γι’αυτό έτρωγε μόνο δημητριακά και μπανάνες. Αφυδατώθηκε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Έχασε 4,5 κιλά. Σε αυτό το σημείο κατάλαβε ότι η εγκυμοσύνη δεν θα ήταν εύκολη.

Μια απλή εγκυμοσύνη είναι αρκετά δύσκολη, πόσο μάλλον η εγκυμοσύνη με 5 μωρά. Στις 22 εβδομάδες επέστρεψε ξανά στο νοσοκομείο, γιατί ο τράχηλος της είχε κοντύνει. Παρέμεινε στο νοσοκομείο μέχρι την γέννα. «Ήθελα να κρατήσω τα μωρά μέσα μου μέχρι τις 30 εβδομάδες», είπε η Briana. Ωστόσο, άρχισε να εμφανίζει προεκλαμψία, που σήμαινε ότι έπρεπε να κάνει καισαρική στις 28 εβδομάδες.

Στης 2 Μαΐου 2016 γεννήθηκαν η Zoey, η Dakota, η Hollyn, ο Asher και ο Gavin. Τα 5 μωρά γεννήθηκαν πρόωρα αλλά υγιή μέσα σε 4 λεπτά χάρη στην καισαρική. Καθώς η Briana ήταν πολύ αδύναμη και κινδύνευε να εμφανίσει αυξημένη πίεση, δεν μπόρεσε να δει τα παιδιά της μέχρι την επόμενη μέρα. «Όταν τελικά τα είδα, έκλαιγα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι επιτέλους μαμά. Είναι εξωπραγματικό.»

Τα πεντάδυμα έμειναν στην εντατική για ένα σύντομο διάστημα ώστε να αναπτυχθούν. Πλέον βάζουν βάρος και γίνονται όλο και πιο δυνατά κάθε μέρα. Είναι καλά στην υγεία τους και λογικά δεν θα εμφανίσουν επιπλοκές στο μέλλον, εκτός από μία: η οικογένεια θα χρειαστεί περισσότερο χώρο στο σπίτι!

Έχουν ήδη λάβει μερικές δωρεές με κούνιες και παιχνίδια. Αλλά χρειάζονται ακόμη ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο και μερικά απαραίτητα πράγματα. Γι’αυτό και ζητάνε από τον κόσμο δωρεές μέσω της σελίδας τους στο GoFundMe. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα!


Πηγή: http://ift.tt/2tyyr3V
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top