ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Μίλησε για ντροπή και ασέβεια ο δήμαρχος Πειραιά.


Την Παρασκευή ο SportDog σας μετέφερε την είδηση του βανδαλισμού του μνημείου της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, στον Πειραιά, του οποίου χορηγός είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Όπως πληροφορηθήκατε, συνελήφθη ένας άνδρας και καταζητείται ο δεύτερος, για κλοπή μερών της μεταλλικής κατασκευής, την οποία χρηματοδότησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, μαζί με την ανάπλαση της πλατείας Αλεξάνδρας.

Το γεγονός δυσαρέστησε σφόδρα τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων», 27 μέρες μετά τα αποκαλυπτήρια του μνημείου. Αυτό φαίνεται και από την άμεση αντίδραση του Δήμου Πειραιώς. Ο Γιάννης Μώραλης πήρε δημόσια θέση και μίλησε για ντροπή και ασέβεια.

«Η πράξη αυτή αποτελεί μεγάλη ντροπή και ασέβεια. Το γεγονός ότι ένας εκ των δραστών έχει συλληφθεί είναι μια θετική εξέλιξη. Πρέπει να κατανοήσουν όλοι ότι τέτοιου είδους ενέργειες πλέον θα έχουν και την τιμωρία που τους αρμόζει. Για τον λόγο αυτό, η Δημοτική Αρχή βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τις Αρχές και παρακαλώ θερμά και τους δημότες να καταγγέλλουν χωρίς φόβο τέτοιου είδους φαινόμενα. Ως εδώ με αυτές τις απαράδεκτες συμπεριφορές και τους συνεχόμενους εσκεμμένους βανδαλισμούς που τελικά τους μόνους που ζημιώνουν είναι τους πολίτες του Πειραιά», ήταν τα λόγια του δημάρχου Πειραιώς.


Πηγή: http://ift.tt/2tezJSt
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top