ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Το μακιγιάζ των ματιών αποτελεί ιδιαίτερη κατηγορία. Με λίγη προσπάθεια, όλες μπορούμε να εφαρμόσουμε όμορφα λίγο foundation και κραγιόν. Όπως, δυστυχώς, γνωρίζουμε δεν ισχύει το ίδιο και με το eye makeup. Υπάρχουν γυναίκες που μπορούν να δημιουργήσουν τα πιο δύσκολο
cut-crease και winged eyeliner δίχως να ιδρώσουν. Αντίστοιχα, υπάρχουν και οι γυναίκες που δεν μπορούν να εφαρμόσουν σωστά ούτε λίγη σκιά.
Ας δούμε, λοιπόν, τα πιο συχνά λάθη στο μακιγιάζ των ματιών μας:
Εφαρμόζουμε πρώτα το foundation
Έτσι βάφονται οι περισσότερες γυναίκες. Και, σε καθημερινή βάση, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Όταν όμως επιχειρούμε να δημιουργήσουμε ένα smokey eye με σκούρα χρώματα, το πιο πιθανό είναι πως θα χαλάσουμε την τέλεια βάση για την οποία προσπαθήσαμε τόσο πολύ. Δημιουργήστε το eye look σας, καθαρίστε όλο το fallout που σίγουρα θα έχετε και, στην συνέχεια, εφαρμόστε το foundation σας.
 
Υπερβολικό eyeliner
Παρότι αγαπάμε το eyeliner και θεωρούμε πως αποτελεί σίγουρη επιλογή (αν το κάνουμε σωστά), κάποιες φορές τείνουμε να το παρακάνουμε. Αυτό, μπορεί να κάνει τα μάτια μας να φαίνονται πιο κλειστά και μικρά. Αν γνωρίζετε το σχήμα των ματιών σας, μπορείτε να αναζητήσετε και τα ανάλογα eyeliner tutorials για πιο ανοιχτό και σ3ξι βλέμμα.
Creasing
Στην ουσία, creasing, είναι αυτό που συμβαίνει όταν το μακιγιάζ μας μπαίνει στις λεπτές γραμμές των ματιών μας. Ιδιαίτερα αν έχουμε λιπαρά βλέφαρα ή σημάδια του χρόνου. Η λύση, ευτυχώς, είναι πολύ απλή. Το primer! Διαλέξτε ένα primer δίχως λάδι για να εξασφαλίσετε την τέλεια εφαρμογή του μακιγιάζ και, φυσικά, την αψεγάδιαστη διατήρησή του την υπόλοιπη μέρα.
Δεν χρησιμοποιούμε eyelash curler
Δεν χρειάζεται να σας πούμε πως, όταν γυρίζετε τις βλεφαρίδες σας προς τα πάνω, τα μάτια σας φαίνονται πιο μεγάλα και ανοιχτά. Είναι ένα βήμα που είναι καλό να μην προσπερνάτε.
Δεν ξεβαφόμαστε
Μην κοιμάστε βαμμένες! Πρέπει πάντοτε να ξεβάφεστε πριν τον ύπνο. Εκτός αν θέλετε ρυτίδες, ακμή και φραγμένους πόρους.
[via]


Πηγή: http://ift.tt/2rjPRjr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top