ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Το λούσιμο των μαλλιών είναι σημαντικό κομμάτι της προσωπικής μας υγιεινής και πολλοί ξοδεύουν αρκετά χρήματα για ένα καλό σαμπουάν.
Ο Chaz Dean, κομμωτής με βάση το Λος Άντζελες, είναι πολύ δημοφιλής και έχει πολλές διάσημες πελάτισσες, όπως η Charlize Therron και η Alanis Morissette.
Ο Chaz έβγαλε το δικό του κοντίσιονερ, αλλά μετά από μερικούς μήνες χρήσης, κάτι τρομακτικό συνέβη σε πολλές γυναίκες που το είχαν χρησιμοποιήσει και ο Chaz βρίσκεται σε δύσκολη θέση εξαιτίας αυτού.
2
Το κοντίσιονερ του έγινε αμέσως πολύ επιτυχημένο και έφερε κέρδη $100 εκατομμυρίων την δεύτερη χρονιά πωλήσεως του. Το υποστήριξαν δημοσίως η Alyssa Milano και η Brooke Shields.
3
Ωστόσο, τον Νοέμβριο κατατέθηκε μια αγωγή εναντίον του Chaz και της εταιρίας Gurthy-Renker, η οποία είχε αναλάβει το μάρκετινγκ του προϊόντος. Η Amy Friedman αγόρασε ένα πακέτο περιποίησης για $29,99 και όταν το χρησιμοποίησε, είχε άσχημες παρενέργειες.
Η Friedman σταμάτησε να χρησιμοποιεί το κοντίσιονερ δύο βδομάδες αφότου το αγόρασε, ωστόσο είχε ήδη αρχίσει να χάνει σημαντική ποσότητα των μαλλιών της.   Και άλλες γυναίκες είχαν αναφέρει παρόμοιες ή ίδιες παρενέργειες, όπως εξανθήματα, κοκκινίλες, ερεθισμούς, πτώση και ξεθώριασμα των μαλλιών τους. Μια καταναλώτρια έγραψε στο διαδίκτυο για το συγκεκριμένο προϊόν: “Ήμουν επαγγελματίας μοντέλο με υπέροχα μακριά μαλλιά, αλλά μετά την χρήση αυτού του προϊόντος, γέμισα σπυράκια σε κεφάλι και πρόσωπο και τα μαλλιά άρχισαν να πέφτουν σε τούφες. Αυτό το σαμπουάν κατέστρεψε την ζωή μου.” Η αγωγή αναφέρει: “Τα προϊόντα WEN περιέχουν ένα καυστικό συστατικό το οποίο προκαλεί χημική αντίδραση και καταστρέφει τα μαλλιά και τους θύλακες. Περιέχει πολλά βαριά χημικά και γνωστά ανθρώπινα αλλεργιογόνα.” Η εταιρία Guthy Renker απάντησε στις κατηγορίες λέγοντας: “Δεν υπάρχει επιστημονική απόδειξη που να υποστηρίζει τον ισχυρισμό ότι τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών μας προκάλεσαν σε κάποιον απώλεια μαλλιών. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί κάποιος να χάσει τα μαλλιά του και κανένας από αυτούς δεν συνδέεται με την σειρά WEN. Σκοπεύουμε να απαντήσουμε σύντομα στις κατηγορίες εναντίον των προϊόντων μας. Και καλούμε όποιον πελάτη έχει ερωτήσεις να επικοινωνήσει μαζί μας.” Athensmagazine.gr - See more at: http://ift.tt/2txUdVs


Πηγή: http://ift.tt/2sAdfxx
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top