ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Ο Σφαιρόπουλος αποφάσισε να φέρει ξένο «4αρι» στο Λιμάνι και στην ατζέντα του υπάρχουν δύο πολύ δυνατά ονόματα. Ποιες είναι οι δυσκολίες και ποιο το μεγάλο φαβορί.


Ο Ολυμπιακός έχει θέσει πρώτο στόχο για την θέση «4», για τον παίκτη, που θα παίζει μαζί με τον Γιώργο Πρίντεζη, τον Ερλ Κλαρκ, που εντυπωσίασε φέτος με την Μπεσίκτας.

Επειδή, όμως, τον Κλαρκ τον θέλουν και άλλες μεγάλες ομάδες, και όπως είναι φυσικό το κασέ του έχει πάει πολύ ψηλά, οι Πειραιώτες εξετάζουν κι άλλες λύσεις.

Μία από αυτές, που έχει τεθεί στα υπόψη τους είναι ο Οστιν Ντέι, ο οποίος αγωνίστηκε τη σεζόν, που μας πέρασε, στην Γαλατά. Είναι γιος του παλιού σπουδαίου φόργουορντ της Σκαβολίνι, Ντάρεν Ντέι.

Ο Οστιν Ντέι είναι πολύ καλός, όπως κι ο Κλαρκ, στο επιθετικό κομμάτι και πιο ψηλός, αφού βλέπει τον κόσμο από τα 211 εκατοστά. Έχει αγωνιστεί έξι χρόνια στο ΝΒΑ, είναι 29 ετών, ενώ παλιότερα είχε αγωνιστεί στην Χίμκι και το Πέζαρο.

Την φετινή χρονιά μάλιστα πρωταγωνίστησε στις δύο νίκες, που πέτυχε η Γαλατά επί του Ολυμπιακού. Ειδικά στο ματς της Τουρκίας ήταν φοβερός με 16 πόντους και μόλις ένα χαμένο σουτ (δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ παρακάτω).

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει κι άλλες λύσεις για την θέση «4», λύσεις, τις οποίες μελετά καθημερινά με τους συνεργάτες του.

Δείτε τον Όστιν Ντέι σε ΒΙΝΤΕΟ από το NBA και την Ευρωλίγκα:

Πηγή: sportdog.gr


Πηγή: http://ift.tt/2sIzKAh
loading...
 
Top