ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Αβοήθητα αδέσποτα ζώα υπέφεραν στο κρύο και στις καταιγίδες. Δείτε τι έκανε ο οδηγός λεωφορείου για να τους προσφέρει ασφάλεια και ζεστασιά.


Ο ήχος της βροντής, οι ισχυρές καταιγίδες και το τσουχτερό κρύο είναι συνθήκες που τα σκυλιά φοβούνται, πόσο μάλλον τα αδέσποτα. Τα ζώα αυτά δεν έχουν καταφύγιο στις δυνατές και τρομακτικές για αυτά, βροχές. Περιμένουν απλά να συμβεί ένα θαύμα που θα τους βοηθήσει να τα βγάλουν εις πέρας...

Κάποιες φορές υπάρχουν άνθρωποι με μεγάλη καρδιά και αγάπη για τα ζώα που κάνουν αυτά τα θαύματα, πραγματικότητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο οδηγός λεωφορείου του παρακάτω βίντεο. Στο Μπουένος Άιρες πριν λίγο καιρό, ο καιρός άλλαξε ξαφνικά και αστραπές, βροντές και καταιγίδες άλλαξαν τον μέχρι τότε καταγάλανο ουρανό.

Ο οδηγός λεωφορείου, είδε στο δρόμο αβοήθητα και τρομαγμένα αδέσποτα ζώα και φρόντισε να κάνει κάτι για αυτό. Τι έκανε; Ανέβασε τα ταλαιπωρήμενα σκυλάκια στο λεωφορείο, παρά τους αυστηρούς κανόνες που υπάρχουν και απαγορεύουν τη μεταφορά ζώων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Οι φωτογραφίες με τα ζωάκια που σώθηκαν από τις αντίξοες συνθήκες, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και αναζητούν τώρα οικογένεια.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: http://ift.tt/2sgucdR
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top