ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com


Στο δυναμικό της τράπεζας Πειραιώς και συγκεκριμένα στην στελέχωση του τμήματος της εταιρικής τραπεζικής θα ενταχθεί και επισήμως τις επόμενες ημέρες η Φωτεινή Ιωάννου
, υψηλόβαθμο στέλεχος μέχρι πριν λίγες ημέρες της γενικής διεύθυνσης Τραπεζικής Επιχειρήσεων της Εθνικής Τράπεζας, στο τιμόνι της οποίας είναι ο γενικός διευθυντής και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας Δημήτρης Καποτόπουλος.
Η συμφωνία με την διοίκηση της τράπεζας Πειραιώς έχει γίνει εδώ και κάποιες ημέρες και αποτελεί μία ακόμη πράξη στο πλαίσιο της στελέχωσης νευραλγικών θέσεων του ομίλου – και δη τα εταιρικά δάνεια τα οποία αποτελούν άμεσης προτεραιότητα εξαιτίας των NPLs – με νέα στελέχη. Υπενθυμίζεται ότι στην γενική διεύθυνση εταιρικής τραπεζικής του ομίλου της τράπεζας Πειραιώς στελέχωνε έως πρόσφατα η Π. Λαζαρίδου.
Η κ. Ιωάννου το 2012 επί διοικήσεως του αείμνηστου Αλέξανδρου Τουρκολιά είχε αναλάβει ισχυρά καθήκοντα καθώς την είχε τοποθετήσει διευθύντρια του γραφείου του διευθύνοντος συμβούλου. Στο δυναμικό της Εθνικής Τράπεζας εντάχθηκε στο 2006 ενώ ξεκίνησε την καριέρα της στην Arthur Andersen ως assistant manager και το 2002 μεταπήδησε στην McKinsey&Co.
Πηγή: Euro2Day
Πηγή 
loading...
 
Top