ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com


Τη διεύρυνση της συνεργασίας της με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, σε όλη την Ελλάδα, ανακοίνωσε η εταιρεία ΑΗΒ Γκρουπ η οποία εμφιαλώνει το φυσικό μεταλλικό νερό «Θεόνη».

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, το φυσικό μεταλλικό νερό «Θεόνη», μετά την επιτυχημένη πορεία του σε 26 σουπερμάρκετ της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Θεσσαλία, Λαμία και Πάτρα, διευρύνει τη παρουσία του στα υπόλοιπα καταστήματα του Ομίλου.
Το φυσικό μεταλλικό νερό «Θεόνη» αναβλύζει σε υψόμετρο περίπου 1100 μ στην οροσειρά των Αγράφων. Η μοναδική του γεύση και σύνθεση οφείλεται στο γεγονός ότι εμφιαλώνεται απευθείας από την πηγή Γκούρα, από την οποία αναβλύζει, χωρίς προσμίξεις ή διεργασίες, φτάνοντας στο ποτήρι του καταναλωτή χωρίς αλλοιώσεις στη φυσική του γεύση, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρείας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμου επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Πηγή 
loading...
 
Top