ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Οι Αγγελόπουλοι θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να κρατήσουν και τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Η αύξηση που θα του κάνουν θα είναι γενναία. Στο βάθος δε, υπάρχει και ο Κώστας Σλούκας για τον Ολυμπιακό.



Βαγγέλης Μάντζαρης είναι πιστός στρατιώτης του Ολυμπιακού από το 2011 μέχρι και σήμερα και την Παρασκευή το απόγευμα θα ξέρουμε αν θα παραμείνει στον Πειραιά ή αν θα αλλάξει στρατόπεδο. Οπως και να έχει, πάντως, θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό να γεμίζει ευρώ, διότι το νέο του συμβόλαιο δεν θα έχει καμία σχέση με το προηγούμενο.

Το καλοκαίρι του 2014 ο Περιστεριώτης πλέι μέικερ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο που του απέφερε συνολικά 1.4 εκατ. ευρώ. Τρία χρόνια μετά, έχει τη δυνατότητα ακόμα και να διπλασιάσει τις απολαβές του σε βάθος τριετίας. Να διπλασιάσει είπαμε; Βάλτε και κάτι παραπάνω. Διότι ο Παναθηναϊκός για παράδειγμα θέλει να του δώσει 3.3 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια. Σχεδόν 2 εκατ. ευρώ περισσότερα σε σχέση με όσα πήρε το 2014.

Ο,τι, βέβαια κι αν έχει κάνει ο Παναθηναϊκός, περνάει σε δεύτερη μοίρα για τον Μάντζαρη. Διότι ο ίδιος θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η προτεραιότητά του, γι αυτό και περίμενε υπομονετικά το ραντεβού με τους Αγγελόπουλους. Την Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι θα καθίσει στο τραπέζι με τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακού και θα τα βάλουν κάτω.

Δεν είναι απλή υπόθεση, δεν μοιάζει καν με την περίπτωση του Γιώργου Πρίντεζη. Όπως και να έχει, θα χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη οι Αγγελόπουλοι για να τον κρατήσουν. Κάτι λογικό διότι ο Μάντζαρης δεν είναι πλέον παιδάκι, αλλά ένας 27χρονος που συγκαταλέγεται στους κορυφαίους πλέι μέικερ της Ευρώπης. Πόσο ψηλά προτίθεται να φτάσει ο Ολυμπιακός το ξέρουν μόνο οι ιδιοκτήτες του, είναι ξεκάθαρο ότι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τις οικονομικές δυνατότητές τους. Παράλληλα είναι αυτοί που καθορίζουν τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα τους, δίχως να πληρώνουν υπεραξίες. Αλλά το ότι θα του πουν "Βαγγέλη, μείνε", είναι δεδομένο.

ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ... ΣΛΟΥΚΑΣ

Οι Αγγελόπουλοι γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι ο ελληνικός κορμός πρέπει να μείνει σταθερός. Να μην χάνονται Ελληνες παίκτες, το αντίθετο να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο η παρουσία τους στην 12αδα. Γι αυτό και θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον Μάντζαρη, γι αυτό και έχουν γίνει ήδη διερευνητικές επαφές με τον Κώστα Σλούκα. Ναι, τον επίσης 27χρονο πλέι μέικερ, που πήρε την EuroLeague με την Φενέρ αλλά δεν θα έλεγε όχι και στην επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την πρώτη του κίνηση, αλλά μέχρι εκεί.

Τα υπόλοιπα αν χρειαστεί θα γίνουν στην πορεία. Και ίσως το θέμα Μάντζαρη να έχει σχέση με την υπόθεση Σλούκα, ίσως μόνο στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου να αποτελέσουν εντελώς ξεχωριστά κεφάλαια. Με το ιδανικό σενάρια να είναι η ταυτόχρονη παρουσία Σπανούλη, Μάντζαρη και Σλούκα και έναν ακόμα συμπληρωματικό ξένο γκαρντ, όλοι να είναι ικανοποιημένοι.

"ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ"

Οι Αγγελόπουλοι άλλωστε είναι αποφασισμένοι να κάνουν αυτό που πρέπει, κάτι που προέκυψε και μετά την τρίωρη συνάντηση με τον Γιώργο Πρίντεζη. Η σημαία του Ολυμπιακού δεν ασχολήθηκε μόνο με το δικό του συμβόλαιο, αλλά θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο η ομάδα του την επόμενη σεζόν. "Κρατήστε τον Βαγγέλη, είναι απαραίτητος. Η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί και όχι να αποδυναμωθεί", προέτρεψε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο τους προέδρους της ΚΑΕ, κάτι που είναι προφανώς αυτονόητο απ' όλους.

ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ Ο ΤΖΑΚΣΟΝ

Κατά τα άλλα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, κοιτάζει και τη λίστα με τους ξένους παίκτες και ο Άαρον Τζάκσον - έφυγε από την ΤΣΣΚΑ - είναι μέσα σε αυτή. Οπως και πολλοί άλλοι, αφού ο κόουτς του Ολυμπιακού θέλει να είναι έτοιμος. Φυσικά και προτεραιότητα έχουν οι Ελληνες παίκτες και οι ανανεώσεις, όμως ήδη έχει ξεκινήσει η προεργασία...

Πηγή: sport24.gr


Πηγή: http://ift.tt/2sDQTLN
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top