ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com


Το οινόπνευμα είναι ιδανικό για τον καθαρισμό των πληγών και γρατσουνιών και ίσως έχετε ακούσει ότι λειτουργεί επίσης αποτελεσματικά για τον καθαρισμό αντικειμένων στο σπίτι σας και την αφαίρεση λεκέδων.


Θα εκπλαγείτε με το τι μπορεί να κάνει το απλό οινόπνευμα.

Σκοτώνει τα ακάρεα και και τα μικρόβια στο κρεβάτι

bedbug_alcohol

Επιδιορθώστε τη σπασμένη σκιά ματιών, το ρουζ ή την πούδρα

maxresdefault

Ρίξτε λίγο οινόπνευμα σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και ψεκάστε το πάνω από τη σπασμένη σκιά ματιών σας, ρουζ ή πούδρα. Απλώστε το με το δάχτυλό σας, ένα κουτάλι και αφήστε το να στεγνώσει και να σκληρύνει για λίγες ώρες.

Άσχημη μυρωδιά σε πράγματα

235033181

Ψεκάστε παπούτσια που μυρίζουν ή άλλα αντικείμενα με λίγο οινόπνευμα και αφήστε τα να στεγνώσουν σε ένα ηλιόλουστο μέρος για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά.

Ανοίξτε τα παπούτσια σας

how-to-stretch-tight-shoes-toe
Ψεκάστε ένα λεπτό στρώμα οινοπνεύματος στα παπούτσια σας και μέσα στις σόλες. Στη συνέχεια, βάλτε μερικές παχιές κάλτσες και φορέστε τα παπούτσια σας για να τα ανοίξετε.

Απολυμάνετε τα γυαλιά

3a2a98361c80468941106ebd0a44d2a7

Τρίψτε τα γυαλιά σας με οινόπνευμα για να τα απολυμάνετε.

Φτιάξτε μόνοι σας αποσμητικό χώρου

adding-essential-oils

Αναμείξτε ένα φλιτζάνι οινοπνεύματος και 10-15 σταγόνες αιθέριου ελαίου. Ρίξτε το σε μια φιάλη ψεκασμού και απολαύστε το σπιτικό σας αποσμητικό χώρου.

Διώξτε τις μύγες

bed-bugs-killed-by-alcohol-3

Ψεκάστε ένα στρώμα οινοπνεύματος στην περιοχή όπου υπάρχουν μύγες. Αυτό θα τις σκοτώσει και θα τις εμποδίσει να επιστρέψουν.

Απομακρύνετε τα αυτοκόλλητα

img_8611-800x506

Εάν βγάλατε ένα αυτοκόλλητο και εξακολουθεί να είναι κολλώδες, μπορείτε να μουλιάσετε την περιοχή με λίγο οινόπνευμα για λίγα λεπτά. Θα μπορέσετε εύκολα να σκουπίσετε τα υπολείμματα.

Απολυμαντικό χεριών

alcohol-free-hand-sanitizer-3
Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας απολυμαντικό χεριών, αναμειγνύοντας τρία μέρη οινοπνεύματος και ένα μέρος ζελέ αλόη. Μπορείτε να προσθέσετε μερικά αιθέρια έλαια εάν θέλετε να το αρωματίσετε.

Επιχείλιος έρπης

bghg065_hsv-mouth_fs

Μπορείτε να στεγνώσετε τον επιχείλιο έρπη και να τον βοηθήσετε να θεραπευτεί γρηγορότερα με βαμβάκι εμποτισμένο με οινόπνευμα.

Θεραπεία για ψείρες

home-remedies-lice-eggs_14409af44630bd63_7tkse3gvq5w_v5hmldx5gq

Ρίξτε οινόπνευμα στα μαλλιά σας και αφήστε το για 20 λεπτά. Μπορείτε επίσης να βουτήξετε μια χτένα στο οινόπνευμα και να χτενίσετε τα μαλλιά σας μετά την αρχική θεραπεία.

Αφαίρεση κεριού από τα αυτιά

these-two-ingredients-can-eliminate-earwax-and-ear-infections

Αναμείξτε ίσα μέρη οινοπνεύματος και ξιδιού και βυθίστε ένα βαμβάκι. Χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε το αυτί σας και να διαλύσετε το κερί.

Απολυμάνετε τα πινέλα μακιγιάζ

img_5413

Απολυμάνετε τα πινέλα μακιγιάζ σε οινόπνευμα για 30 λεπτά και αφήστε τα να στεγνώσουν. Θα πρέπει να το κάνετε αυτό τουλάχιστον μία φορά το μήνα.

Αποτροπή ιδρώτα

deodorant-1024x682

Σκουπίστε τις περιοχές στο σώμα σας που είναι επιρρεπείς σε ιδρώτα όπως το γιακά, τις μασχάλες, τους εσωτερικούς αγκώνες και τα γόνατα. Το οινόπνευμα δρα ως αντιιδρωτικό.

Καταπραΰνετε τους πόνους σώματος

450-81370879-hip-pain

Τρίψτε λίγο οινόπνευμα στο δέρμα σας όπου πονάτε. Το οινόπνευμα θα φέρει αίμα στην επιφάνεια του δέρματός σας για να δροσίσει και να χαλαρώσει τους μυς.


Πηγή: http://ift.tt/2shd0n7
loading...
 
Top