ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Αυτός ο ανιδιοτελής πατέρας είναι μονογονέας, εργάζεται σε μια αποθήκη τροφίμων και παλεύει καθημερινά για να μη λείψει τίποτα στις δυο μικρές του κόρες.



Εδώ, ο Ryan Arebuabo κάθεται με τις δύο κόρες του στο εστιατόριο Jollibee, το οποίο είναι γνωστό στις Φιλιππίνες για το τηγανιτό του κοτόπουλο. Έχουν βγει για φαγητό για να γιορτάσουν την αποφοίτηση των κοριτσιών από το σχολείο. Οι δύο κόρες του τρώνε το νόστιμο κοτόπουλό τους, αλλά ο Arebuabo απλά κάθεται και τις βλέπει.

Δεν έχει αρκετά χρήματα για να πάρει κι εκείνος ένα γεύμα. Τα χρήματα που παίρνει ο Ryan Arebuabo από τη δουλειά του φτάνουν ίσα-ίσα για να τα βγάλει πέρα ​​και να στείλει κάθε μέρα τα δύο όμορφα κορίτσια του στο σχολείο.

Η ιστορία του έγινε γνωστή από τον Jhunnel Sarajan, ο οποίος ήταν στο ίδιο εστιατόριο και τράβηξε μια φωτογραφία της οικογένειας, η οποία έγινε viral αφότου την ανάρτησε στο προφίλ του στο Facebook.



Στη συνοικία Tondo της Manila, ο ίδιος και οι δύο κόρες του ζουν σε ένα σπίτι που μοιάζει περισσότερο με παράγκα, το οποίο είναι κατασκευασμένο από κόντρα πλακέ και λαμαρίνα. Ο Arebuabo ξυπνάει στις 5 το πρωί, κάθε πρωί για να βοηθήσει τα κορίτσια του να ετοιμαστούν για το σχολείο, και στη συνέχεια ξοδεύει το υπόλοιπο της ημέρας του πουλώντας τρόφιμα και σνακ, και παίρνει από $2 έως $4 την ημέρα, και σύνολο του βγαίνουν περίπου $44 το μήνα. Για τον Arebuabo και την οικογένειά του, αυτά τα χρήματα φτάνουν ίσα- ίσα για να ζήσουν.

Ο Ryab Arebuabo και οι δύο κόρες του ζουν σε μια παράγκα 16 περίπου τετραγωνικών μέτρων, η οποία είναι κατασκευασμένη από κόντρα πλακέ και λαμαρίνα.



Έχοντας υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από μερικά χρόνια, ο Ryan κατέστη ανίκανος προς εργασία για κάποια περίοδο. Η γυναίκα του τον εγκατέλειψε λίγο αργότερα, παίρνοντας μαζί της τα δύο κορίτσια του, την 8χρονη Rose Ann, και την 6 χρονη Rose May. Την πρώην σύζυγό του δεν κατάφερε να την κάνει να επιστρέψει, όμως κατάφερε να κερδίσει την επιμέλεια των κοριτσιών.

Καθισμένοι στο κατώφλι του σπιτιού τους, ο Areuabo και η κόρη του δείχνουν τη φωτογραφία της αποφοίτησής της.



Η ανιδιοτελής αφοσίωση του Ryan προς την ευτυχία των κοριτσιών του είναι αξιοσημείωτη. Κάνει ό,τι μπορεί για να έχουν τα κορίτσια του ένα καλύτερο μέλλον και είμαστε σίγουροι πως όταν μεγαλώσουν θα είναι ευγνώμονες στον πατέρα τους για την αγάπη και τις θυσίες του.



Η πρώην σύζυγος του Ryan τον άφησε όταν εκείνος έπαθε εγκεφαλικό και δεν ήταν σε θέση να εργαστεί. Αργότερα, ο Ryan κέρδισε την επιμέλεια των κοριτσιών.



Η ανιδιοτελής αφοσίωση του Ryan προς την ευτυχία των κοριτσιών του είναι αξιοσημείωτη. Ευχόμαστε το καλύτερο για τον ίδιο και για τα δύο κορίτσια του!


Πηγή: http://ift.tt/2s9bhmR
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top