ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Το πρώτο βράδυ που ήμουν με τον άντρα μου του είπα, εγώ θα κοιμηθώ στον καναπέ κι εσύ στο κρεβάτι
».

Πανέμορφη, με θεϊκή κορμοστασιά, αγάπη στις καλές τέχνες και με διεθνή καριέρα αποκαλύπτει: «Παντρεύτηκα πaρθένα και το πρώτο βράδυ κοιμήθηκα με την κούκλα μου»!

Πάει σε κάποιαν το μυαλό σου;

Πρόκειται για μια φλογερή Λιονταρίνα που με την Αφροδίτη (ομορφιά) σε σύνοδο με τον Άρη (σeξουαλικότητα) στον Καρκίνο (αναλλοίωτη στο χρόνο) αποτέλεσε άσβηστο πόθο για πολλούς άντρες της εποχής της, ενώ έκανε την υφήλιο να παραμιλά με τη μυθική ομορφιά της.

Ο λόγος για την Ρίκα Διαλυνά, την καλλονή της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου που έκανε διεθνή καριέρα αφού από τα 20 της που στέφθηκε Σταρ Ελλάς ανάγκασε με την ομορφιά της όλο το εγχώριο και διεθνές «τζετ σετ» της εποχής να στραφεί επάνω της.
Η Ρίκα Διαλυνά έχει κάνει δύο γάμους, χωρίς μάλιστα να θέλει κάποιον από τους δύο, όπως η ίδια εξομολογήθηκε: «Δύο φορές που παντρεύτηκα, παντρεύτηκα χωρίς να το θέλω. Αλλά ήμουν ευτυχισμένη και τις δύο φορές. Ήμουν παρθένα όταν παντρεύτηκα. Το πρώτο βράδυ που ήμουν με τον άντρα μου του είπα "εγώ θα κοιμηθώ στον καναπέ κι εσύ στο κρεβάτι". Και κοιμήθηκα το πρώτο βράδυ αγκαλιά με την κούκλα μου»


Πηγή: http://ift.tt/2rACj8i
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top