ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com


Τα όσα έγιναν σε διαμέρισμα στις Ιτιές έχουν γίνει θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία.Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις Ιτιές! Η 45χρονη σύζυγος, είχε ξεκινήσει να πάει για δουλειά, ωστόσο στη διαδρομή συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει το πορτοφόλι στο σπίτι της!

Διαπίστωσε ότι είχε χρόνο για να επιστρέψει, κάτι που έκανε αμέσως. Αφού μπήκε στο σπίτι άκουσε φωνές από το υπνοδωμάτιο της και αρχικά νόμισε ότι ήταν ήχοι από την τηλεόραση.

Η συνέχεια όμως έκρυβε εκπλήξεις, αφού ο σύζυγός της είχε παρέα και η τηλεόραση ήταν κλειστή. Η σύζυγος αφού πλησίασε αρκετά στην πόρτα του δωματίου είδε έκπληκτη τον άνδρα της σε πολύ «τρυφερές» στιγμές με την συνομήλικη  κουμπάρα τους!

Σύμφωνα με την Εφημερίδα Κόσμος, χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο άνοιξε την πόρτα και με ουρλιαχτά άρχισε να ζητά εξηγήσεις από τον άνδρα της αλλά και από την 45άρα ερωμένη του. Από την άλλη πλευρά ο σύζυγος και η κουμπάρα, της είπαν την κλασική φράση που αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις ότι... δεν είναι αυτό που νομίζει. Η ερωμένη έφυγε… κακήν κακώς από το σπίτι και σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η απατημένη σύζυγος είναι αποφασισμένη να κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου.


Πηγή: http://ift.tt/2sgEAnS
loading...
 
Top