ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Αυτή η φιέστα τα είχε όλα…
Συγκίνηση, αποθέωση και standing ovation στους εμβληματικούς αρχηγούς και προέδρους που δόξασαν τον Παναθηναϊκό.
Η αρχή της μεγάλης γιορτής των νταμπλούχων Ελλάδας έγινε με την είσοδο του διοικητικού ηγέτη της «πράσινης δυναστείας», Παύλου Γιαννακόπουλου, για να… πυροδοτήσει τους πανηγυρισμούς η παρουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη και να κορυφωθεί με το ύψωμα του τροπαίου του πρωταθλήματος στον… ουρανό του ΟΑΚΑ από τα χέρια του αρχηγού του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθη. Στη συνέχεια, το ΟΑΚΑ… σώπασε, καθώς υπήρξε ενός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο φίλο της ομάδας, Βαγγέλη.
Η λαμπρή τελετή άρχισε με το matrix του ΟΑΚΑ να προβάλει σκηνές από τα όσα ακολούθησαν στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, μετά το break στον 5ο τελικό και το 3-2 στη σειρά, αλλά και από την υποδοχή που επεφύλασσαν οι οπαδοί στο ΟΑΚΑ, οι οποίοι φρόντισαν με την επιστροφή της αποστολής να κάνουν τη νύχτα… μέρα.
Η υπέρλαμπρη γιορτή των νταμπλούχων Ελλάδας ολοκληρώθηκε με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, να βραβεύει έναν προς έναν παίκτες και τεχνικό επιτελείο και το ΟΑΚΑ να… φλέγεται τη στιγμή που ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης, ύψωσε το τρόπαιο στον ουρανό του ΟΑΚΑ.
Πηγή: ΑΠΕ
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top