ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Μετά τη θητεία του στην Μπαρτσελόνα, ο Έλληνας τεχνικός θα είναι και του χρόνου σε ομάδα της Euroleague
!

Έλληνας τεχνικός πέρασε μία... δύσκολη σεζόν στην Μπαρτσελόνα, όπου οι πολλοί τραυματισμοί αλλά και η έλλειψη αγωνιστικής χημείας δεν του επέτρεψαν να παρουσιάσει αυτά που θα επιθυμούσε, με αποτέλεσμα οι «Μπλαουγκράνα» να μείνουν εκτός στόχων και να αποφασίσουν να διακόψουν την συνεργασία τους μαζί του.
Όμως, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται πολύ κοντά στη συμφωνία του με την Χίμκι και είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Ρωσία, όπου «έχτισε» το όνομά του με την εξαιρετική πορεία της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Η ρωσική ομάδα έφτασε φέτος μέχρι τους τελικούς της VTB (όπου ηττήθηκε με 3-0 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας) ενώ κέρδισε και το εισιτήριο για την Euroleague της νέας σεζόν, επιστρέφοντας έτσι στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση ύστερα από απουσία ενός έτους.

Οι ιθύνοντες της Χίμκι αποφάσισαν να διακόψουν την συνεργασία τους με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και να δώσουν τα «κλειδιά» της ομάδας στον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος είναι έτοιμος να αναλάβει ακόμα μία προπονητική πρόκληση, σε μία ομάδα που έχει τεράστιες οικονομικές δυνατότητες και, κυρίως, μεγάλες βλέψεις για διακρίσεις σε VTB και Euroleague. Οι άνθρωποι του συλλόγου θεωρούν πως ο Έλληνας τεχνικός είναι ο ιδανικός για όσα ζητούν από τον προπονητή της ομάδας, έχοντας μείνει εντυπωσιασμένοι από τα πεπραγμένα του στην Λοκομοτίβ πριν δύο χρόνια. Παράλληλα, στις τάξεις  της Χίμκι θεωρούν πως μία κακή σεζόν δεν μπορεί να διαγράψει την συνολική πορεία του Γιώργου Μπαρτζώκα στο υψηλότερο επίπεδο.

Σούπερ πρόταση διετίας με 1,5 εκατομμύριο ευρώ!

Ο σύλλογος της Ρωσίας εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τον Γιώργο Μπαρτζώκα αμέσως μόλις ο Έλληνας τεχνικός έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, βάζοντας στο «τραπέζι» των διαπραγματεύσεων μία... σούπερ πρόταση.

Ειδικότερα, η Χίμκι προσφέρει στον έμπειρο κόουτς διετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα αποφέρει συνολικά 1,5 εκατομμύριο ευρώ στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Η ομάδα της Ρωσίας έχει μεγάλη οικονομική άνεση και με την συγκεκριμένη πρόταση, έδειξε με τον καλύτερο τρόπο την επιθυμία της να συνεργαστεί με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. 

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών εξελίσσονται με... γοργούς ρυθμούς και μόνο κάποιες λεπτομέρειες απομένουν για τις τελικές υπογραφές, οι οποίες θα μπουν πιθανότατα μέσα στο επόμενο διήμερο.

Με την επισημοποίηση του deal, οι δύο εκπρόσωποι της Ρωσίας στην Euroleague (ΤΣΣΚΑ και Χίμκι) θα έχουν πλέον Έλληνα προπονητή στην άκρη του πάγκου τους, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να επιθυμεί να... βαδίσει στα χνάρια του Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος έχει δώσει την δική του, πετυχημένη ταυτότητα στην ΤΣΣΚΑ τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: sdna.gr


Πηγή: http://ift.tt/2tdgubX
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top