ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Τι θα φορέσει το ζευγάρι και τα παρανυφάκια! Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο της δεκαετίας
Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και όλοι αγωνιούν να μάθουν λεπτομέρειες για το ευτυχές γεγονός
. Ο γάμος τους άλλωστε αποτελούσε το μόνιμο ερώτημα των δημοσιογράφων προς το ζευγάρι και να που πλέον θα γίνει πραγματικότητα! Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια σχέσης και 4 παιδιά, θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης. Ήδη έχει χαρακτηριστεί ως “ο γάμος της δεκαετίας”.

Οι κουμπάροι και η ευλογία του Αρχιεπισκόπου

Έπειτα από πολλές προτάσεις γάμου του κορυφαίου Έλληνα σταρ, η σύντροφός του και μητέρα των παιδιών του είπε το μεγάλο “ναι”. Η όμορφη τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου (ανήμερα των γενεθλίων της Κάτιας) στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην έπαυλη του κύριου Βαρδή Βαρδινογιάννη και της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη, οι οποίοι θα είναι και οι κουμπάροι!
Οι δύο οικογένειες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, μάλιστα η κ. Βαρδινογιάννη έχει βαπτίσει και την μικρή κόρη του Σάκη και της Κάτιας, Αριάδνη.
                    

Ο Σάκης και η Κάτια πριν λίγες μέρες επισκέφτηκαν και την Αρχιεπισκοπή Αθηνών για να πάρουν την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ Ιερώνυμου. Εκείνος θα είναι που θα τελέσει και το μυστήριο.

                     

Οι βέρες και το προσκλητήριο

Η ημέρα εκείνη, παρόλο που θα τηρηθούν τα έθιμα και η παραδόσεις που απαιτεί μια τέτοια τελετή, θα μοιάζει πιο πολύ σαν οικογενειακή γιορτή. Αυτό μας έδειξε άλλωστε και το ιδιόχειρο προσκλητήριο που ετοίμασε το ζευγάρι για τους καλεσμένους του. 
Σε λιτό στυλ, με τα αρχικά του Σάκη και της Κάτιας να εμπεριέχονται σε μια καρδιά αλλά το κάλεσμα στο γάμο γίνεται από το ζευγάρι και τα 4 παιδιά του. Η πρόσκληση έχει τον, γνωστό σε όλους μας πια, γραφικό χαρακτήρα του Σάκη και η καρδιά είναι μία ιδέα των παιδιών και αποτελεί βασικό στοιχείο της διακόσμησης και του concept του γάμου.
                  

Την πρόσκληση συνόδευσε ένα ακόμα σημείωμα στο οποίο το ζευγάρι γνωστοποιεί πώς αντί δώρου επιθυμεί να γίνει δωρεά στο Σύλλογο "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" για την ενίσχυση των σκοπών του. Ο Σάκης Ρουβάςως Αγγελιοφόρος της Ελπιδας και του Συλλόγου "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ", όπου είναι και ο πρώτος εθελοντής δότης στην Τράπεζα Μυελού των Οστών, δείχνει για ακόμα μία φορά, έμπρακτα, την στήριξή του την στήριξή του στο έργο του Συλλόγου. Δεν θα μπορούσε να μην συναινέσει σε αυτό και η Κάτια Ζυγούλη που μοιράζεται τις ίδιες ευαισθησίες με τον μέλλοντα σύζυγό της.
                  

Στο δεύτερο σημείωμα υπάρχει, επίσης, μία custom made διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα ονόματα του Σάκη και της Κάτιας και τη φράση "Μια ζωή μαζί": sakiskatia@miazoimazi.gr. Eμπνευσμένη από τραγούδι του Σάκη κα βγαλμένη από την ζωή τους! Εκεί, δέχονται τις απαντήσεις των καλεσμένων για το αν θα παρευρεθούν ή όχι στο γάμο αλλά και τις ευχές τους!

Με την ίδια αισθητική έχουν φροντίσει και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες του γάμου τους. Μία από αυτές είναι και οι βέρες που διάλεξαν την περασμένη Κυριακή στο κατάστημα κοσμημάτων Elle Amber της Ελίνας Αναγνωστοπούλου. Οι δυο τους χρειάστηκε να ταξιδέψουν μέχρι τη Μύκονο. Πρόκειται για μία πολύ καλή φίλη του ζευγαριού την οποία εμπιστεύτηκαν για τα δαχτυλίδια που θα σφραγίσουν τον έγγαμο βίο τους.

Το νυφικό, το κοστούμι και τα παρανυφάκια

Σε μία εξίσου καλή τους φίλη εμπιστεύτηκε η Κάτια Ζυγούλη το νυφικό της φόρεμα. Θα είναι μία δημιουργία της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη. Η νύφη έχει κάνει ήδη αρκετές πρόβες ώστε να αποφασίσουν τις λεπτομέρειες της νυφικής δημιουργίας και έχει εμπιστευτεί την σχεδιάστρια και για τα σύνολα που θα βάλουν τα παρανυφιάκια που δεν είναι άλλα από τα 4 παιδιά τους, η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας.
Όσο για τον γαμπρό, θα επιλέξει κοστούμι G. Papadogamvros. Δημιουργίες του άλλωστε έχει φορέσει αρκετές φορές στα live shows του X Factor αλλά και σε κοσμικές εμφανίσεις κλέβοντας πάντα τις εντυπώσεις.
                    

"Φαντάστηκα για πρώτη φορά τον εαυτό μου με γαμπριάτικο κοστούμι. Σε ένα όνειρο, όπου ντυμένος γαμπρός διέσχισα όλη την παλιά πόλη της Κέρκυρας πάνω σ' ένα λευκό άλογο κι έφτασα στην εκκλησία που βρίσκεται το σκήνωμα του ΄Αγιου Σπυρίδωνα...", δήλωσε ο Σάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα.
Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για το νυφικό της Κάτιας: "Κρατάμε το έθιμο ως προς το νυφικό, αυτό δηλαδή που επιτάσσει ο γαμπρός να μη δει τη νύφη με αυτό πριν από τον γάμο. Η Κάτια μου το κρατάει μυστικό, παρά τις πιέσεις μου. Θα τη δω με το νυφικό της για πρώτη φορά στα σκαλιά της εκκλησίας".


Πηγή: http://ift.tt/2sGPRyC
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top