ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Τα δύο αδέρφια βγάζουν βίντεο μαγειρικής για το Youtube. Κανείς όμως δεν περίμενε ότι εκείνη τη στιγμή θα "χτυπήσει" ανεμοστρόβιλος το σπίτι τους.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Τα παιδιά του παρακάτω βίντεο φαίνονται χαρούμενα με το εγχείρημα τους, να φτιάξουν το πρώτο τους βιντεάκι μαγειρικής στο Youtube. Δείτε τι συνέβη και αντί για βίντεο μαγειρικής, "ανέβηκε" άλλου είδους βίντεο...

Τα δύο αδέρφια με τους γονείς τους πίσω από την κάμερα, καθοδηγούνται για να φτιάξουν την συνταγή. Ξαφνικά, αντιλαμβάνονται ότι τα πράγματα στο σπίτι αρχίζουν να κουνιούνται και ένας δυνατός ήχος ερχόταν από έξω από το σπίτι. Κανείς δεν φανταζόταν ότι εκείνη την ώρα θα "χτυπήσει" έτσι ξαφνικά ανεμοστρόβιλος το σπίτι.

"Κάτω! Κάτω τώρα!", φωνάζει ο μπαμπάς τους και αμέσως τα παιδιά πάνε στο υπόγειο. Τα πράγματα συνεχίζουν να πέφτουν και ο τρόμος είναι ζωγραφισμένος στα μάτια τους. "Δυστυχώς το σπίτι καταστράφηκε και έπρεπε να ξαναχτιστεί, όλοι όμως είμαστε ασφαλείς!", αναφέρει η μητέρα στην περιγραφή του βίντεό της.

Δείτε το βίντεο:


newsit.gr


Πηγή: http://ift.tt/2rY9WRH
loading...
 
Top