ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Όπως μας προετοίμασαν και από το τρέιλερ αλλάζουν τα δεδομένα στο Survivor, αφού με τον τραυματισμό της Βαλαβάνη το παιχνίδι γίνεται ατομικό…



Ο Σάκης Τανιμανίδης, ανακοίνωσε αυτή την αλλαγή στους παίκτες με τους Μαχητές να έχουν μείνει άφωνοι! Διαβάστε παρακάτω…

Τα δεδομένα αλλάζουν. Πλέον δεν θα υπάρχουν ομάδες αλλά 1παίκτης που κερδίζει. Ο κάθε παίκτης θα έχει 5 ζωές και νικητής θα είναι αυτός που κερδίζει και μένει «ζωντανός». Το έπαθλο το σημερινό θα είναι, όπως σας είχε πει και το Youweekly.gr νωρίτερα, βόλτα σε θαλάσσιο πάρκο και γεύμα.

Οι Μαχητές δήλωσαν προβληματισμένοι για το ατομικό αγώνισμα αφού υποστήριξαν ότι είναι δεμένοι όλοι μεταξύ τους και θα είναι δύσκολο για την ασυλία σε περίπτωσηπου πρέπει να στείλουν προς αποχώρηση κάποιον φίλο τους! Ο πιο ψύχραιμος ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος αρκέστηκε στο να πει: «Θα έχει ενδιαφέρον! Ο καλύτερος ας κερδίσει!».

Οι υπόλοιποι προβληματίστηκαν με αυτή την αλλαγή όμως παράλληλα το περίμεναν! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Πηγή: http://ift.tt/2sLN3AA
loading...
 
Top