ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Παρασκήνιο! Η αποκάλυψη για τον δύσκολο τοκετό της Amal Alamuddin: «Ήταν μια γέννα που κράτησε…»

Τις πρώτες τους μέρες με τα δίδυμα περνούν ο George Clooney και  Amal Alamuddin, που έγιναν γονείς στις 6 του μήνα  και πηγή αποκαλύπτει το παρασκήνιο του τοκετού.

«Ήταν μια γέννα που κράτησε πολύ περισσότερο απ’ όσο περίμεναν αλλά τα παιδιά είναι υγιή και πανέμορφα», λέει στο E!News πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, διευκρινίζοντας πως η δικηγόρος δυσκολεύτηκε να φέρει στον κόσμο τα μωράκια της, που πήραν τα ονόματα Alexander και Ella.
Περιγράφοντας τις στιγμές στο 9.500 ευρώ δωμάτιο όπου γέννησε η Amal, σε μαιευτήριο του Λονδίνου, αναφέρει πως «οι δυο τους κατάφεραν να διατηρήσουν χαμηλό προφίλ στο νοσοκομείο», ενώ αποκαλύπτει πως το ζευγάρι έχει βρει έναν ανέλπιστο σύμμαχο, καθώς οι γείτονες φροντίζουν να… κρατούν μακριά από το σπίτι τους παπαράτσι! 
«Δεν έχετε ξαναδεί τόσα πολλά λουλούδια σε ένα σπίτι. Είναι σαν ανθοπωλείο! Ο αριθμός των δώρων ολοένα μεγαλώνει και θα υπάρξουν πολλές ευχαριστήριες κάρτες», συμπληρώνει η ίδια πηγή, ενώ άπαντες περιμένουν την πρώτη δήλωση του ζευγαριού για το ευτυχές γεγονός, καθώς, μέχρι σήμερα, δεν έχουν πει το παραμικρό, επιλέγοντας να κρατήσουν τις στιγμές μόνο για εκείνους και το στενό τους περιβάλλον.
Πηγή: peoplegreece.com


Πηγή: http://ift.tt/2thNQq8
loading...
 
Top