ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Έτοιμος για μία ακόμη δυνατή μεταγραφή είναι ο μεγαλομέτοχος των Eρυθρoλεύκων! Πού "χτυπάει" για την ενίσχυση του άξονα;



Μετά τον Μποκανί, ποιος; Οι Ερυθρόλευκοι δεν δείχνουν καμία διάθεση να μείνουν στάσιμοι στο μεταγραφικό παζάρι και να κάνουν τα ίδια λάθη με πέρυσι, γι' αυτό και "χτυπάνε" ήδη πολύ δυναμικά σε τρία διαφορετικά "μέτωπα", που έχουν όμως, μία κοινή συνισταμένη: ότι πρόκειται για κεντρικούς μέσους.

Οπως φαίνεται, ο Μπεσνίκ Χάσι και ο Αρμάντο Ουσίγιος έχουν ...διαγνώσει ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει έλλειψη ποιοτικών λύσεων στον άξονα (κυρίως στη θέση "8") και γι' αυτό παρουσιάζονται να έχουν βάλει στου ...φουλ τις μηχανές για να φέρουν στο Λιμάνι πολύ γρήγορα έναν ακόμα σπουδαίο παίκτη.

Μάλιστα, η παρουσία στο Ζέεφελντ του διάσημου Βέλγου ατζέντη, Κριστόφ Ενροτό, "πυροδοτεί" διαφόρων ειδών σενάρια και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Ο Ολυμπιακός μιλάει εδώ και καιρό τόσο με τον Βαντίς-Οτζίτζα Οφόε της πρωταθλήτριας Πολωνίας, Λέγκια Βαρσοβίας, όσο και με τον "φευγάτο" από την Μπέρνλι, Στίβεν Ντεφούρ και δεν αποκλείεται ο Ενροτό να έχει ευχάριστα νέα να μεταφέρει στους Πειραιώτες.

Αυτό τουλάχιστον ανέφεραν χθες οι φήμες, ότι δηλαδή μπορεί για τον Ολυμπιακό να έχει προχωρήσει πάρα πολύ θετικά μία από τις δύο σπουδαίες αυτές περιπτώσεις.

Αλλωστε, οι δύο κεντρικοί μέσοι αποτελούν θερμή εισήγηση του Μπεσνίκ Χάσι και ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Μποκανί δείχνει έμπρακτα ότι προσπαθεί να ενισχύσει με το καλύτερο δυνατό υλικό τον νέο προπονητή, στη δύσκολη αποστολή του.

Την ίδια ώρα, οι Ερυθρόλευκοι εμφανίζονται στην Ιταλία να έχουν στείλει ως εκπρόσωπους τους στη Γένοβα μάνατζερ με τους οποίους συνεργάζονται (Ραμαντάνι και Ντάμιανατς), ώστε να προχωρήσουν οι επαφές με τον Αργεντινό διεθνή μέσο, Ρίκι Αλβαρες της Σαμπντόρια!

Οι σχέσεις του Ραμαντάνι με τη Σαμπντόρια είναι εξαιρετικές και σύμφωνα με τους γείτονες έχει προγραμματιστεί μέσα στις επόμενες ώρες ένα ραντεβού του γνωστού ατζέντη με τον αθλητικό διευθυντή της "Σαμπ", Αντόνιο Ρομέι, ώστε να προχωρήσουν το θέμα της μεταγραφής του 29χρονου χαφ.

Μάλιστα, ο πατέρας του παίκτη, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του τις επαφές με τον Ολυμπιακό και το ενδιαφέρον του γιου του να παίξει "σε μια ομάδα με εξαιρετικά μεγάλη εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ"!

Για τον Αλβαρες έχει άκρως θετική γνώμη ο Αρμάντο Ουσίγιος και όπως λέγεται, οι δύο άνδρες έχουν ήδη μιλήσει τηλεφωνικά για το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους.

Πηγή: sportdog.gr


Πηγή: http://ift.tt/2rHvCkP
loading...
 
Top