ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Κι όμως, όπως όλα δείχνουν, θα προκύψει ακόμα μία κόντρα ανάμεσα στους δύο "αιωνίους" για άσο που μπορεί να κάνει δεδομένα τη διαφορά – Ποια ομάδα έχει τώρα το πλεονέκτημα;



H σκληρή μάχη για χάρη του Βαγγέλη Μάντζαρη, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που βρήκε τους Ερυθρόλευκους μεγάλους νικητές, όπως όλα δείχνουν, δε θα είναι η μοναδική μεταξύ των δύο "αιωνίων" μέσα στο καλοκαίρι, το οποίο προμηνύεται ιδιαιτέρως "καυτό" μεταγραφικά μετά από χρόνια.

Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρουν σημερινά ρεπορτάζ, τόσο οι "πράσινοι" όσο και οι "κόκκινοι", δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του Κώστα Σλούκα, ο οποίος ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με τη Φενέρ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες φαίνεται ότι βλέπουν ακόμα πιο "ζεστά" τον πρώην παίκτη τους, αν κρίνουμε και από τα πρωτοσέλιδα των "ερυθρόλευκων" εφημερίδων, καθώς τόσο ο "Γαύρος" όσο και το "Φως", αναφέρουν ότι "Σλούκι Λουκ" μπορεί να είναι το επόμενο μεγάλο "χτύπημα" των αδερφών Αγγελόπουλων.

Την ίδια στιγμή, όμως, το όνομα του διεθνούς γκαρντ παραμένει πάντα και στα "πράσινα" δημοσιεύματα και ειδικά μετά το "ναυάγιο" της απόκτησης του Βαγγέλη Μάντζαρη, δεν αποκλείεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να θέλει να κάνει τη ...ρελάνς με τον άσο της τουρκικής ομάδας.

Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, να προκύψει και σε αυτή την περίπτωση μια νέα μεγάλη κόντρα ανάμεσα στους δύο "αιωνίους", αν και τώρα τα δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά, μιας και στο παιχνίδι υπάρχει και τρίτη ομάδα, η Φενέρ του Ζοτς, η οποία έχει και τον πρώτο λόγο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις.

Πηγή: sportdog.gr


Πηγή: http://ift.tt/2sbCMfC
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top