ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σύμφωνα με το
fanpage.gr, τo σουτιέν είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας κάθε γυναίκας. To φοράμε σχεδόν κάθε μέρα, και η διάθεσή μας και η αυτοπεποίθηση εξαρτώνται από αυτό.

Συγκεντρώσαμε μερικές συμβουλές για το πώς να αισθανθείτε άνετα φορώντας αυτό το εσώρουχο και να το αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Μην αφήνετε το σουτιέν σας γλιστρήσει


Το στράπλες σουτιέν πέφτει χαμηλά προς το στομάχι σας ή δεν υποστηρίζει καλά το στήθos σας, και αυτό είναι πραγματικά ενοχλητικό. Συνδέστε το λουράκι στο πίσω μέρος του σουτιέν, και περάστε το κάτω από το στήθos σας και στερεώστε την στη πλάτη από την άλλη πλευρά. Τώρα το σουτιέν σας θα παραμείνει στη θέση του ό, τι και αν κάνετε.

Το μυστικό του τέλειου push-up

Αυτή η τεχνική είναι σπουδαία για έξοδο ή φωτογραφήσεις. Κολλήστε τα αυτοκόλλητα cups διαγώνια αντί για την συνήθη οριζόντια θέση – από τη βάση και πλευρά του κάθε μαστού.

Αν οι τιράντες τρίβουν
Εφαρμόστε ειδικά επιθέματα σιλικόνης στις τιράντες που δεν θα τις επιτρέψουν να τρίβουν το δέρμα σας. Σε γενικές γραμμές, το τρίψιμο από τις τιράντες είναι ένα σημάδι ότι το σουτιέν είναι τεντωμένο, και όλο το βάρος πέφτει στις τιράντες.

Κάντε ένα στράπλες φόρεμα πιο άνετο

Για να επιλέξετε το σωστό σουτιέν για ένα στράπλες φόρεμα, ειδικά με ανοιχτή πλάτη, δεν είναι κάτι εύκολο. Μια εξαιρετική λύση είναι να κόψετε το μπροστινό μέρος του σουτιέν, και να το ράψετε απ” ευθείας στο μπούστο του φορέματος.

Πώς να ρυθμίσετε τις τιράντες

Θυμηθείτε: η βέλτιστη υποστήριξη είναι όταν μπορούν να χωρέσουν δύο δάχτυλα τοποθετημένα το ένα πάνω στο άλλο κάτω από την τιράντα στον ώμο σας.

Για να σηκώσετε το στήθos σας

Αν σουτιέν σας είναι τεντωμένο και δεν κρατάει το στήθos σας καλά, σταυρώστε τις τιράντες στο πίσω μέρος.

Πώς μπορείτε να βελτιώσετε ένα σουτιέν με δαντέλα
Αυτό το εσώρουχο φαίνεται εξαιρετικό, και είναι άνετο και μαλακό, επειδή δεν έχει μπανέλα και ελαστικά. Ωστόσο, δεν δίνει στο στήθos σας καθόλου όγκο. Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα, βάλτε επιθέματα από μαγιό στο εσωτερικό του. Μπορείτε να τα προσαρμόσετε με κολλητική ταινία ρούχων.

Αν έχετε κενά
Ένα πολύ γνωστό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κυρίες με μεγάλο στήθos. Για να μην εκθέσετε τις καμπύλες σας στα βλέμματα των ξένων, κολλήστε κατά μήκος της εσωτερικής πλευράς των κουμπιών κολλητική ταινία διπλής όψης ειδική για είδη ένδυσης.

Ένας άνετος τρόπος αποθήκευσης των σουτιέν
Ένας έξυπνος τρόπος για να φυλάξετε τα σουτιέν σας είναι να χρησιμοποιήσετε μια απλή κρεμάστρα. Έτσι τα σουτιέν δε θα χάσουν το σχήμα τους και πάντα θα είναι εύκαιρα.


Πηγή: http://ift.tt/2sy48gq
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top