ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Η Sook-Jai είναι ένας ελέφαντας εβδομήντα τριών ετών. Από τότε που ήταν νέα, κουβαλούσε τους τουρίστες που
επισκέπτονταν την περιοχή. Μετά από πολλά χρόνια σκληρής εργασίας, η Sook-Jai ήταν γερασμένη και αδύναμη. Χάρη στο Ίδρυμα Save Elephant, η Sook-Jai σώθηκε και μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο για ελέφαντες όπου θα μπορούσε να ζήσει ελεύθερα.

Οι ελέφαντες δεν είναι μόνο έξυπνα ζώα, αλλά είναι και αρκετά εκφραστικά όσων αφορά στα συναισθήματά τους. Όταν οι άνθρωποι από το Ίδρυμα Save Elephant ήρθαν και την έβαλαν στο φορτηγό, ήταν ορατά αναστατωμένη. Μέχρι να φτάσουν στο καταφύγιο, οι εθελοντές είπαν πώς η Sook-Jai έκλαιγε βαριά.

Οι άνθρωποι στο φορτηγό προσπάθησαν να την ανακουφίσουν όταν την είδαν να κλαίει. Η Sook-Jai δεν γνώριζε ότι κατευθυνόταν σε έναν τόπο όπου θα μπορούσε να είναι ελεύθερη και ευτυχισμένη, χωρίς να επιβαρύνεται από δουλειές – από πεζοπόρους τουρίστες όλη την ημέρα και οι ιδιοκτήτες της να επωφελούνται από τον πόνο της.

Γεμάτη με τραυματισμούς από το παρελθόν, η Sook-Jai κατέβηκε αργά από το φορτηγό όταν έφτασαν στο καταφύγιο. Κατευθύνθηκε απευθείας προς το νερό, πριν καλύψει ολόκληρο το σώμα της με λάσπες.

Ο 73χρονος ελέφαντας έχει ζήσει πολύ σκληρά χρόνια, όμως χάρη στο ίδρυμα Save Elephant θα ζήσει πια ελεύθερη!

Πηγή: diaforetiko


Πηγή: http://ift.tt/2tEEbco
loading...
 
Top