ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σημάδι 1ο: Είναι σε παρέα, μη βιάζεσαι να
μου απαντήσεις, πίνει τα ποτά του και έχει ξεσηκώσει κάθε κίνηση του «Dirty Dancing 1, 2 & 3» με το κοριτσάκι που πρόλαβε να πέσει στα χέρια του λίγο πριν μπεις εσύ στο μαγαζί. Παράλληλα, έχει αρχίσει να κάνει την πρώτη ανασκόπηση του ουρανίσκου της. Σωστά κατάλαβες, έπεσαν τα πρώτα φιλιά.
Συνείδηση: Όχι αγαπημένη φίλη, δεν σε είδε και έπεσε με το στόμα ανοιχτό από την ομορφιά σου. Το παλικάρι είναι άλλο ένα αχόρταγο αρσενικό που νομίζει πως μπορεί να έχει όποια του γυαλίσει στο μάτι. Αν είσαι αποφασισμένη να περάσεις καλά για ένα βράδυ (και το τονίζω αυτό), τότε προχώρα και εμείς μαζί σου. Αλλά μόνο ένα βράδυ, άντε δύο.
Προχώρησες τελικά μαζί του, μιας που ανήκεις και εσύ στους οπαδούς της φράσης «θα τον αλλάξω», και παραβλέπεις ακόμα ένα σημάδι.
Σημάδι 2οΞυπνάει το επόμενο πρωί και μέχρι να προλάβεις να κατεβάσεις την πρώτη γουλιά καφέ αρχίζει να σου αναλύει το πόσο φορτωμένο είναι το πρόγραμμά του σήμερα, αλλά και όλη την επόμενη εβδομάδα.
Συνείδηση: Αν δεν είναι μέλος της πολυβραβευμένης οικογένειας Δράκου και δεν δουλεύει στη Giant, απλά μην τον πιστέψεις. Όταν θες μια γυναίκα βρίσκεις χρόνο, ακόμα και αν δουλεύεις στη NASA. Εκτός και αν θέλει μόνο το σeξ, οπότε δεν υπάρχει και λόγος για κάτι παραπάνω. Επίσης, γιατί πίνεις τον καφέ σου εκεί; Σήκω και φύγε!
Σημάδι 3ο: Ενώ λοιπόν έχουν περάσει 3- 4 ημέρες και είσαι έτοιμη να το πάρεις απόφαση, ο ήχος από το messenger σου δημιουργεί καινούριες ελπίδες. Κακώς, αγαπητή μου! Εμφανίζεται όποτε και όταν του έρθει, και αυτό το σημάδι βγάζει μάτι!
Συνείδηση: Πιο απλά δεν μπορούν να γίνουν τα πράγματα. Προσπαθεί να γεμίσει τα κενά του άκρως κουραστικού προγράμματός του και σε θέλει για βοηθό. Μην παρεξηγείς τα σημάδια, ψάχνεται για σeξ και όχι για σχέση. Αυτοί οι τύποι δεν αλλάζουν!
Επειδή όμως εσύ είσαι πεπεισμένη ότι μπορείς να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή του, εξάλλου είμαστε και δύο μέτρα γυναίκες (όπως θα έλεγαν και οι γιαγιάδες μας, μεγάλες φυσιογνωμίες), αποφασίζεις να βγεις μαζί του.
Σημάδι 4ο: Ασχολείται όλη την ώρα με το κινητό του. Χτυπάει το ένα μήνυμα μετά το άλλο, τσεκάρει ποιες κλήσεις να απαντήσει και ποιες όχι και… ουφ(!) τέτοιος αναβρασμός δεν υπάρχει ούτε στο πρωθυπουργικό γραφείο.
Συνείδηση: Hello! Δεν θέλει και ιδιαίτερη σκέψη κλείνει τα επόμενα ραντεβού του.
Εάν ανήκεις στις ελάχιστες περιπτώσεις γυναικών που νομίζουν σε αυτό το στάδιο ότι έχουν καταφέρει να τον αλλάξουν έστω και λίγο διάβασε παρακάτω.
Σημάδι 5ο:   Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει. Ούτε μήνυμα, ούτε τηλέφωνο ούτε τίποτα! Τέτοια ησυχία δεν έχει ούτε το Πάσχα λίγο πριν πει ο παπάς το Χριστός Ανέστη.
Συνείδηση: Σταμάτα να σκέφτεσαι ότι είναι απασχολημένος και θα στείλει αργότερα. Έχει καταλάβει ότι εσύ δεν το βλέπεις το θέμα με τον ίδιο τρόπο και προσπαθεί να ξεφύγει όσο πιο γρήγορα μπορεί.
Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα βγεις έχε στο νου σου αυτά τα σημάδια και πάνω από όλα σκέψου όχι μόνο τι θες, αλλά και τι είσαι πρόθυμη να διεκδικήσεις από έναν άντρα!


Πηγή: http://ift.tt/2trNv3j
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top