ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Οι μηχανές στο φουλ!

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Άρη μπορεί να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση ή την αναδιάταξη του χώρου σου με σκοπό να εξυπηρετηθούν κάποιες επείγουσες ανάγκες. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξουν «τριβές» με οικεία σου πρόσωπα, όλα αυτά όμως θα περάσουν σύντομα και δεν είναι σκόπιμο να τους προσδώσεις μεγάλη διάσταση. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας υποστηρίζει κάθε διερευνητική προσπάθειά σου, καλό είναι όμως να μην αναλωθείς σε «φτηνές» υποθέσεις της καθημερινότητας αλλά με κάτι πολύ πιο «μεστό» σε νόημα και περιεχόμενο
Ερωτικά
Μια εκμυστήρευση θα σε βοηθήσει να καταλάβεις το τι «παίχτηκε» σε μια προσωπική σου υπόθεση, την ίδια στιγμή όμως μπορεί και κάποιος/α άλλος/η να «συλλέγει» τα προσωπικά σου δεδομένα με σκοπό να σε «περικυκλώσει», ώστε να πέσεις σαν... ώριμο φρούτο!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Άρη αναμένεται να εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, χωρίς ωστόσο να είναι όλες τους ευχάριστες ή εκούσιες. Ίσως μάλιστα να προκύψει μια «εμπλοκή» με ένα γνωστό ή συγγενικό σου πρόσωπο. Αντίθετα, σε πιο πνευματικό επίπεδο η γνώση σε περιμένει για να την εξερευνήσεις! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια οικονομική ρύθμιση αλλά και να σου αποκαλύψει υπόγειες διεργασίες και «διαπλοκές» που κατευθύνουν ή χειραγωγούν τις εξελίξεις.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η είναι βέβαιο ότι θα κολακευτείς από το ενδιαφέρον κάποιου/ας αλλά το τι ακριβώς θα πράξεις επαφίεται σε σένα, αφού μάλλον πρόκειται για μια ερωτική περιπέτεια χωρίς συνέχεια. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε πρόσεξε μήπως «χαλάσεις» την σχέση σου για ένα καπρίτσιο!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Άρη αναμένεται να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια ή αβεβαιότητα, που καλό είναι να μην την πάρεις και πολύ στα σοβαρά, αφού τα δεδομένα θα αλλάξουν αρκετά σύντομα! Από την άλλη πλευρά βέβαια, είναι πιθανό να έχεις ένα μάλλον απροσδόκητο κέρδος ή όφελος, το οποίο επίσης θα «εξανεμιστεί» γρήγορα. Παράλληλα, η αποκάλυψη ενός μυστικού ή μια δυσάρεστη είδηση μπορεί αρχικά να σε «ρίξει», ουσιαστικά όμως σε βοηθά να «προσγειωθείς» στην πραγματικότητα και τις επιταγές της.
Ερωτικά
Η προσπάθειά σου να «αποδείξεις» εμφατικά το ενδιαφέρον σου για ένα πρόσωπο μπορεί να σε παρασύρει σε επιλογές με σημαντικό οικονομικό κόστος, χωρίς μάλιστα να συμβεί το ποθητό! Ό,τι κάνεις λοιπόν, καν’ το για σένα, εξασφαλίζοντας τουλάχιστον τη διασκέδασή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Άρη προμηνύει σημαντικές προκλήσεις ή δοκιμασίες κι αν θες να βγεις κερδισμένος/η από αυτές, τότε θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις δεξιότητες, τα αντανακλαστικά σου και γενικότερα τον καλύτερο εαυτό σου, εκείνον δηλαδή που δεν θέτει τη λογική σου κάτω από την εξουσία παθών ή εμμονών. Στην αντίθετη περίπτωση, μπορεί να εμπλακείς σε έναν φαύλο κύκλο σπασμωδικών αντιδράσεων που δεν οδηγούν πουθενά. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σου εφιστά την προσοχή στα νεύρα, το αναπνευστικό και τα άκρα σου.
Ερωτικά
Με τον Άρη στο ζώδιό σου δεν παίρνεις από συμβουλές και κάνεις «του κεφαλιού σου»! Μακάρι βέβαια να σου βγει σε καλό αλλά ακόμη κι αν πέσεις σε «τοίχο» θα ωφεληθείς, αφού είναι ο μόνος τρόπος να καταλάβεις το που «σε παίρνει» και που όχι.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Άρη σε καλεί να μην αμελήσεις θέματα που αφορούν στην υγεία ή τη διατροφή σου κι αν δεις ότι οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν, αποσύρσου διακριτικά από το προσκήνιο. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά υπό την επίβλεψή σου, προνόησε για ενδεχόμενα ατυχήματα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να έχεις κάποιο είδος «μεταφυσικής» εμπειρίας που θα σε «ταράξει». Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί να «ξεσκαρτάρεις» τις φιλίες και τις κοινωνικές επαφές σου είτε με το καλό είτε με το... ζόρι!
Ερωτικά
Το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται σε υποθέσεις των άλλων, όπου πραγματικά «χάνει η μάνα το παιδί...» κι ίσως η διαμεσολαβητική στάση σου να αποδειχθεί τελικά πολύτιμη. Πρόσεξε όμως μήπως τελικά «χρησιμοποιηθείς» για να εκπληρωθούν και κάποιοι δόλιοι σκοποί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να συμβάλλει θετικά στα επαγγελματικά σου, μέσα από κρυφές βοήθειες ή «κομβικές» πληροφορίες, που θα σου δώσουν ένα σπουδαίο πλεονέκτημα. Επιπλέον, είναι πιθανό να ευνοηθείς από ζημιές ή ατυχίες άλλων. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Άρη θα ανακατέψει την «τράπουλα» τόσο στις πιο κοντινές σχέσεις σου, όσο και στις φιλίες σου, με συνέπεια να μην μπορείς να συγκεντρωθείς σε αυτά που θα ήθελες αλλά να παρασύρεσαι από τα συναισθήματα, τις επιθυμίες και τα «καπρίτσια» των άλλων.
Ερωτικά
Φαίνεται πως ένας φίλος ή μια φίλη προσπαθεί να σε παρασύρει σε μια μάλλον «αμαρτωλή» επιλογή, προκειμένου να αποκτήσει «άλλοθι» για την δική του/της αδυναμία. Καλό είναι ωστόσο να αποφύγεις να «κολυμπήσεις» σε άγνωστα «νερά», αφού κρύβουν κινδύνους και παγίδες.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Άρη σε καλεί να εξωτερικεύσεις τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου και να «τριφτείς» με πρόσωπα ή καταστάσεις που μπορεί μεν να είναι «στην κόντρα», αλλά σίγουρα θα συμβάλλουν στο να βρεις μια μέση οδό. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς με πρόσωπα ή κύκλους που ξέρουν πολλά χωρίς να το δείχνουν κι έχουν τις «άκρες» τους. Αν σου γίνει λοιπόν μια πρόταση συνεργασίας, μπορεί μεν να ωφεληθείς, υπάρχει ωστόσο κι ένας «αστερίσκος» που αφορά στο ηθικό υπόβαθρο του όποιου εγχειρήματος.
Ερωτικά
Τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον αναμενόμενο τρόπο κι ίσως μια επιλογή που έδειχνε «σίγουρη» να ακυρωθεί στην πράξη εξ αιτίας μιας έντασης ή διαμάχης. Αντίθετα όμως, μπορεί να υπάρξει μια απρόσμενη, όσο και ευχάριστη εξέλιξη με ένα πρόσωπο που... δεν βάζει ο νους σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Με την σύνοδο Ερμή-Άρη μπορεί να «αλιεύσεις» σημαντικές πληροφορίες γύρω από ποικίλα ζητήματα. Επιπλέον, αναμένεται να μετακινηθείς και να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις, αλλά ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημά σου να είναι η συχνή εναλλαγή των καταστάσεων, αφού δεν θα σου επιτρέψει να κατασταλάξεις σε σχέση με το τι ακριβώς ζητούν οι άλλοι από σένα. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σου ανοίγει δρόμους στον οικονομικό τομέα, πρόσεξε όμως μήπως την «πατήσεις» από κάποιες κρυφές λεπτομέρειες.
Ερωτικά
Οι διαθέσεις σου αλλάζουν γρήγορα κι αυτή η συναισθηματική αστάθεια μπορεί να προβληματίσει το ταίρι σου, αφού κάποια πράγματα δεν κρύβονται. Το χειρότερο ωστόσο θα ήταν να αναλωθείς σε έναν κύκλο υποθετικών σεναρίων, κλείνοντας τα μάτια μπροστά σε μια ξεκάθαρη πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Άρη «τραμπαλίζει» τα οικονομικά σου, αλλά και τις συναισθηματικές σου ανάγκες, με συνέπεια να μην δείχνεις καθόλου σίγουρος/η για αυτά που θέλεις ή δε θέλεις. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν καλό είναι να αποφύγεις τις πολύ παρορμητικές κινήσεις, αφού τελικά η μια μπορεί να ακυρώνει την άλλη. Παράλληλα βέβαια, δεν αποκλείεται να σου χαρίσουν κάτι που πάντα επιθυμούσες κι ας μην μπορείς να το εκτιμήσεις άμεσα. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας δείχνει πρόθυμος να «τελειώσει» μια συνεργασία.
Ερωτικά
Επιθυμίες που «φουντώνουν» ξαφνικά αλλά και ξεθυμαίνουν το ίδιο γρήγορα μπορεί να σε παρασύρουν σε επιλογές χωρίς συνέχεια. Το όλο θέμα βέβαια αφορά κυρίως στην σεξουαλικότητά σου κι αν πρόκειται για «παιχνίδια» με το ταίρι σου, τότε... ουδέν πρόβλημα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Άρη επηρεάζει άμεσα τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως προς στιγμή να βρεθείς «στον αέρα», σίγουρα όμως θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να κατακαθίσει ο «κουρνιαχτός» κι ύστερα να βγάλεις τα συμπεράσματα και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη στον εξοπλισμό σου, αφήνοντας στην άκρη ό,τι δεν σου κάνει πια αλλά και να ορίσεις τις βασικές επαγγελματικές σου προτεραιότητες, σε μια ρεαλιστική βάση. Επιπλέον, μην αγνοήσεις κάποια προειδοποιητικά σημάδια στην υγεία σου.
Ερωτικά
Οι διαθέσεις των άλλων απέναντί σου αλλάζουν αρκετά γρήγορα για τα δεδομένα σου, αφήνοντας σου μια αίσθηση αβεβαιότητας. Ίσως όμως να υπάρξει και μια ερωτική πρόκληση-πρόκληση από ένα πρόσωπο που βρίσκεται στον κοινωνικό σου περίγυρο και κάνει τα πάντα για να... ενδώσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Άρη σε καλεί να διεκπεραιώσεις ποικίλες υποθέσεις της καθημερινότητας, κάτι που θα σου «στοιχίσει» σε χρόνο και κόπο. Κάποια στιγμή ωστόσο δεν αποκλείεται να νοιώσεις μια «ανεξήγητη» αδιαθεσία, που θα σε αναγκάσει να «κόψεις ταχύτητα» και να επικεντρωθείς στην σωματική και ψυχική σου ευεξία. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί να διερευνήσεις για το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από «υπόγειες διεργασίες» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου ή σε μια συλλογική προσπάθεια.
Ερωτικά
Οι φορτικές πιέσεις που δέχεσαι αυξάνονται, ίσως μάλιστα να είναι στο «κόλπο» κι ένα τρίτο πρόσωπο που δρα εν αγνοία σου για να σε φέρει πιο κοντά με κάποιον/α, που «καίγεται» για σένα. Και φυσικά με όλα αυτά δεν αποκλείεται τελικά να «υποκύψεις» στο «μοιραίο»!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η σύνοδος Ερμή-Άρη θα σε φέρει μεν πιο κοντά με τους «δικούς σου» ανθρώπους, μπορεί όμως να αναδείξει κι ένα πρόβλημα ενός αγαπημένου σου προσώπου. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να μην σε καταλάβουν αρνητικά συναισθήματα, αλλά ακόμη κι αν συμβεί αυτό μπορείς να τους δώσεις μια δημιουργική διέξοδο, βοηθώντας όσους/ες έχουν την ανάγκη σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σου ζητά να απαλλαγείς από τις εξαρτήσεις σου ή να βάλεις ένα τέλος σε οικογενειακές καταστάσεις που σε «κρατάνε» πίσω.
Ερωτικά
Με τον Άρη στον «οίκο» των σχέσεών σου, ο «χορός» των διεκδικήσεων καλά κρατεί και σίγουρα η πληρέστερη ενημέρωσή σου γύρω από τις πραγματικές προθέσεις και τα αισθήματα των άλλων θα σε βοηθήσει να μην σπαταλήσεις τις δυνάμεις σου σε μια υπόθεση που είναι εκ προοιμίου χαμένη.
astrology.gr


Πηγή: http://ift.tt/2tUl9Qb
loading...
 
Top