ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ένα βίντεο που απεικονίζει μια σοκαριστική στιγμή ζηλοτυπίας κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.


Το περιστατικό σημειώθηκε στις 28 Μαΐου στον χώρο στάθμευσης ενός σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στο Wilkes-Barre της Πενσιλβανία στις ΗΠΑ και πρωταγωνιστές είναι μια 28χρονη, ο σύντροφός της και ένα 12χρονο κορίτσι.

Όπως φαίνεται στο μαγνητοσκοπημένο υλικό που καταγράφτηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, ο άνδρας πλησιάζει την ανήλικη Presley Keeney, η οποία περίμενε τον πατέρα της να την παραλάβει με το αμάξι του, και της ζητά να δοκιμάσει από ένα αλμυρό σνακ που έτρωγε το κορίτσι. Εκείνη δέχεται και προτάσσει το χέρι της για να δώσει το σνακ.

Τη στιγμή εκείνη καταφτάνει στο σημείο η 28χρονη Marlenea Uravage, σύντροφος του πεινασμένου νεαρού, η οποία δε φαίνεται να λογαριάζει την ηλικία του κοριτσιού. Επιτίθεται στον άντρα της, τον οποίο σπρώχνει και στη συνέχεια ορμάει μαινόμενη στη 12χρονη και τη ρίχνει στο έδαφος με αποτέλεσμα το κορίτσι να χάσει τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια τρέπεται σε φυγή μαζί με τον σύντροφό της.

Στο σημείο φτάνει μετά από λίγο ο πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος προσπαθεί να ηρεμήσει την κόρη του και να εντοπίσει τους υπαίτιους. Η μητέρα της Keeney κατάφερε να πάρει το βίντεο με την επίθεση από το κατάστημα και το έδωσε στη δημοσιότητα.

Η δράστης της επίθεσης αναγνωρίστηκε και σύμφωνα με τις αρχές, πρόκειται να της απαγγελθούν κατηγορίες για παρενόχληση.

Δείτε το βίντεο 


altsantiri.gr


Πηγή: http://ift.tt/2sLAftL
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top