ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Η ανήλικη μαθήτρια διαπιστώθηκε πως έλεγε την αλήθεια. Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν άφηνε κανένα περιθώριο στους κατηγορούμενους...

Την πολυετή καταδίκη των τεσσάρων αντρών που κατηγορούνταν για κατ’ εξακολούθηση βιασμό 14χρονης και μαστροπεία, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κακουργημάτων Τρικάλων. Η φρικιαστική υπόθεση είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν και αποκαλύφθηκε ότι οι τέσσερις (ο ένας μάλιστα νονός του κοριτσιού) κρατούσαν έγκλειστη την 14χρονη σε διαμέρισμα της Λάρισας και την βίαζαν κατ’ εξακολούθηση!

Η ακροαματική διαδικασία ήταν μαραθώνια καθώς διήρκησε δυο μέρες στα Δικαστήρια Τρικάλων και η απόφαση εκδόθηκε λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης! Σύμφωνα με αυτή καταδικάστηκε ο πρώτος κατηγορούμενος Ι.Γ. 57 ετών σε ποινή φυλάκισης 24 ετών και πρόστιμο 50.000 €.

Ο δεύτερος Κ.Κ. 57 ετών επίσης σε ποινή φυλάκισης 18 ετών + 50.000 €, ο τρίτος Α.Τ. 56 ετών σε 14 έτη φυλάκισης και ο  A.K. σε ποινή φυλάκισης 7 ετών. Οι ποινές δεν έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα και δεν είναι εφέσιμες για τους δυο πρώτους.

Πηγή: trikalavoice.gr


Πηγή: http://ift.tt/2tmxVct
loading...
 
Top