ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Πώς τα 50.000 δολάρια γίνονται εύκολα 14 εκατ. φτάνει να πεις τις μαγικές λέξεις


Η Επαρχία Cheatham βρίσκεται στις ΗΠΑ, στο νοτιότερο άκρο του Τενεσί.

Φιλοξενεί κάπου 39.000 κατοίκους και οι περισσότεροι είναι φιλήσυχοι μεροκαματιάρηδες που πληρώνουν τους φόρους τους, σέβονται τον νόμο και κυρίως δεν τα βάζουν με τον δικαστή που κρίνει τις τύχες τους!

Όπως έκανε δηλαδή ο Τσαρλς Νίκολς Γ’, ένας άντρας που δεν φημίζεται καθόλου για την υπομονή του. Ούτε το καλοσυνάτο του χαρακτήρα του.

Ο 33χρονος σύρθηκε στο δικαστήριο με βαρύτατες κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου και φόνο, κάτι που θα έκανε τους περισσότερους να μασούν τα λόγια τους. Όχι όμως ο Νίκολς, ο οποίος κατέληξε με εγγύηση 14 εκατ. δολαρίων στα χέρια του!

AP_17081521293237

Παρά το γεγονός δηλαδή ότι η αρχική εγγύηση που όρισε ο δικαστής Φίλιπ Μάξι ήταν στα 50.000 δολάρια. Μόλις άκουσε το ποσό, ο ευέξαπτος κατηγορούμενος σηκώθηκε ατάραχος και άρχισε τα «γαλλικά» στον δικαστή.

Ο δικαστής δεν έκανε μάλιστα τίποτα την πρώτη φορά που καθυβρίστηκε χυδαία από τον εναγόμενο. Του ζήτησε απλώς να καθίσει κάτω, αλλιώς θα αύξανε το ποσό της εγγύησης, όπως τον απείλησε. Ο Νίκολς απάντησε εξίσου αυθάδικα ότι δεν του καίγεται καρφί, κι έτσι η εγγύηση έφτασε σύντομα στο 1 εκατ. δολάρια.

Συμβάλλοντας μάλιστα στο δικαστικό δράμα που εκτυλισσόταν μπροστά του, ο Νίκολς προκάλεσε μετά τον δικαστή να αυξήσει το ποσό στα 10 εκατομμύρια. Κάτι που έκανε πρόθυμα ο Μάξι.

AP_17080618859634

Ο Νίκολς συνέχισε τις προκλήσεις στον δικαστή, φτάνοντας τελικά την εγγύηση στα 14 εκατ. δολάρια! Κατηγορείται για κακοποίηση ανηλίκου αλλά και τον φόνο της πρώην συντρόφου του, την οποία σκότωσε ένα αυτοκίνητο τον Μάρτιο του 2017 στο ιδιωτικό δρομάκι της οικίας της…
newsbeast.gr


Πηγή: http://ift.tt/2ssJJaw
loading...
 
Top