ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η Ειρήνη Κολιδά, πρώην παίκτρια του Survivor, μιλά πρώτη φορά έξω από τα δόντια για τη σχέση της με τον μισθοφόρο και τις φήμες για ερωτική ταινία που ετοιμάζει...
Δείτε τι είπε στην εκπομπή του Αρναούτογλου.

Καλεσμένη ήταν χθες το βράδυ στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτολγου, The 2night show, η Ειρήνη Κολιδά. Η πρώην παίκτρια του Survivor, μίλησε για όλους και για όλα για το παιχνίδι που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό τους τελευταίους μήνες.


Η Ειρήνη Κολιδά ξεκαθαρίζει για μισθοφόρο


"Όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι μου είχαν χρεώσει τον Κώστα τον μισθοφόρο. Αυτό το αντιλήφθηκα εγώ όταν ήρθε ο Γουίλι μέσα στο παιχνίδι και μας είπε ότι “λένε πως είστε ζευγάρι”. Έγινα έξαλλη γιατί δεν μου αρέσει να μου προσάπτουν πράγματα, τα οποία δεν ισχύουν".


Δεν ήταν λίγες οι φορές που η κάμερα του Survivor έδειχνε ρομαντικά τετ α τετ του Κώστα Αναγνωστόπουλου και της personal trainer. Ακόμα και η πρώην συμπαίκτριά της, Ελένη Δάρρα είχε σχολιάσει ότι βλέπει ένα φλερτ ανάμεσά τους, κάτι που η ίδια δεν θα επέτρεπε.


Πάντως, οι τηλεθεατές είχαν "τσακώσει" πολλές φορές βόλτες στην παραλία των δύο παικτών και δεν ξεχνούν και την τρυφερή στιγμή μετά το τροχαίο, όπου ο Κώστας Αναγνωστόπουλος καθόταν στο νοσοκομείο κοντά της, προσφέροντάς της την υποστήριξη που είχε ανάγκη.



Οι φήμες περί ερωτικής ταινίας διαψεύστηκαν...


"Πραγματικά το είδα στο Ιντερνετ και σοκαρίστηκα. Σοκαρίστηκα με τον τρόπο σκέψης ορισμένων ανθρώπων. Έβγαλα σε ένα γύρισμα στην εκπομπή του Αρναούτογλου μία selfie με μία κοπέλα που είχε γύρισμα και είναι πορνοστάρ. Ενθουσιάστηκε που με είδε γιατί παρακολουθεί το Survivor, βγάλαμε τη φωτογραφία και την επόμενη μέρα έγραψαν κάποιοι ότι η Ειρήνη Κολιδά θα γυρίσει ταινία με την Νίνα κάτι".


Και συνέχισε: "Πραγματικά με στεναχωρεί όταν πιάνουν κάποια πράγματα και τα βγάζουν στη δημοσιότητα πικρόχολα" ,δήλωσε η πρώην μαχήτρια μετά τη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και παρέα με την Ελεονώρα Μελέτη, στο χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής Survivor Πανόραμα.


Δείτε τη συνέντευξη της Ειρήνης Κολιδά που από ό,τι φαίνεται ήρθε στις τηλεοπτικές οθόνες μας, για να μείνει...

Πηγή: zappit.gr
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top