ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τα τελευταία χρόνια μια Ελληνίδα ηθοποιός έχει διαπρέψει στις ΗΠΑ με το ταλέντο της. Και τι …ταλέντο! (θα δείτε παρακάτω). Ο λόγος για τη Δέσποινα Μοίρου. Τη σeξι Ελληνίδα με το υπέροχο κορμί και την απαράμιλλη θηλυκότητα.

Η Δέσποινα έχει συμμετάσχει, μεταξύ άλλων, στη διεθνή παραγωγή του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», όπου είχε στο πλευρό της πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών όπως ο Sebastian Koch, ο John Gleese και η Chaterine Deneuve, στο θρίλερ «Two crazy vampires» που γνώρισε μεγάλη επιτυχία και στο βίντεο κλιπ για το MTV της ανερχόμενης ποπ σταρ, Fara Morkani.

Πριν από δύο χρόνια, βρέθηκε μέχρι και στον Λευκό Οίκο σαν καλεσμένη και σαν ομιλήτρια στην 16η απονομή των βραβείων Άρτεμις του Ευρω-Αμερικανικού συμβουλίου των γυναικών και επίσης σαν ομιλήτρια στο χώρο του Rayburn house building παρουσία της γερουσιαστή Carolyn Maloney, της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Γιουγκοσλαβίας και άλλων επίσημων προσκεκλημένων.



Κατά καιρούς η Ελληνίδα ηθοποιός έχει κάνει μερικές φωτογραφήσεις που έχουν κάνει …πάταγο, όπως αυτή στο Playboy. Πραγματικά αξέχαστη!

Πολλά είπαμε, όμως, για την πληθωρική Δέσποινα και στο Σκύλο δεν αρέσουν τα πολλά λόγια σε τέτοια θέματα. Ήρθε η ώρα να περάσουμε στο …ψητό, λοιπόν!

Απολαύστε την Ελληνίδα ηθοποιό στις καλύτερες στιγμές της…



 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top