ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Διχάζει το πιστό τηλεοπτικό κοινό του Survivor, η εξέλιξη με την αποχώρηση της Λάουρας Νάργες από το ριάλιτι και σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, πιστοποιήθηκε σε απόλυτο βαθμό αυτός ο «διχασμός».

Οπως θα δείτε κι εσείς, 2 στους 3 από όσους έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία εκδήλωσαν τη διαφωνία τους με την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού, επιμένοντας πως έπρεπε να είχε αποχωρήσει η Βαλαβάνη.
Και προκαλεί αίσθηση αυτή η στάση του τηλεοπτικού κοινού εδώ και μέρες, καθώς σε αγωνιστικό επίπεδο η Βαλαβάνη είναι πολλές κλάσεις ανώτερη όχι μόνο από την Λάουρα, αλλά ακόμα και από άντρες παίκτες της ομάδας των Διασήμων.
Σε κάθε περίπτωση θα αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον η από εδώ και πέρα στάση του τηλεοπτικού κοινού, την επόμενη φορά που θα τεθεί υποψήφια προς αποχώρηση η Ευριδίκη, καθώς όλα δείχνουν ότι διαμορφώνεται ένα σημαντικό «ρεύμα» που την υποστηρίζει, ενώ σταθερά μεγάλο παραμένει και το ποσοστό εκείνων που τη θέλουν να τίθεται εκτός παιχνιδιού.

Πηγή: newsbomb, dokari
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top