ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Σάλο έχουν προκαλέσει στη Βρετανία οι αποκαλύψεις για τη διπλή ζωή του Κιθ Βαζ, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Mirror", πριν από οχτώ ημέρες ο Βρετανός βουλευτής από το Λέστερ συναντήθηκε με δύο άνδρες που κάνουν σεξ επί πληρωμή και κατάγονται από την ανατολική Ευρώπη.

Η εφημερίδα δημοσιεύει τους αποκαλυπτικούς διαλόγους του Βαζ με τους δύο άνδρες, από τους οποίους ζητάει να φέρουν "poppers" (είδος ναρκωτικού), ενώ παραδέχεται μεταξύ άλλων πως έχει κάνει σeξ, χωρίς προσφυλάξεις.

(Στους παρακάτω διαλόγους, τα μηνύματα στο γκρι πλαίσιο ανήκουν στον Βαζ).






Ο Βαζ συναντούσε τους διάφορους επαγγελματίες σε ένα δικό του διαμέρισμα, κοντά στη βίλα, όπου ζει με την οικογένεια του, στο βορειοδυτικό Λονδίνο και τους πλήρωνε με μετρητά.
Σύμφωνα με τη "Mirror', ο Βαζ επικοινώνησε για πρώτη φορά με τους δύο νεαρούς άνδρες, αφού προηγουμένως είχε γνωρίσει έναν... συνάδελφο τους στο Λονδίνο.
Έφτασαν στο διαμέρισμα, το οποίο είχε αγοραστεί τον Ιούνιο έναντι 387,500 λιρών και απέχει μισό χιλιόμετρο από τη βίλα, όπου ζει με την οικογένεια του.
Μία ημέρα πριν από τη συνάντηση της 27ης Αυγούστου, ο Βαζ έγραψε στο ζιγκολό: ¨Προσπάθησε να φέρεις poppers". Το απόγευμα, λίγο πριν συναντηθούν, εκείνος του απάντησε πως τα είχε αγοράσει...
Όταν ο βουλευτής πληροφορήθηκε πως θα... συμμετάσχει και ένας Ρουμάνος στα ερωτικά τους παιχνίδια, έγραψε το εξής μήνυμα: "Πώς θα γίνει; Θες να τον γ@μ... πρώτα ή όλοι μαζί;", ενώ στη συνέχεια ρώτησε αν του αρέσουν τα poppers και αν μιλάει αγγλικά.
Οι δύο άνδρες έφτασαν στο διαμέρισμα στις 11,30 μ.μ., ακριβώς την ώρα που ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού. Μόλις μπήκαν, ο Βαζ άρχισε να τους κάνει επίμονες ερωτήσεις για τον Ρουμάνο. "Τι ώρα θα έρθει; Ξέρει τη διεύθυνση; Έχει πάει με πολλούς πελάτες; Πώς είναι; Έχετε φωτογραφίες του;".
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ένας από τους ζιγκολό φαινόταν διστατικός για τη συμμετοχή του στο... κουαρτέτο, με τον βουλευτή να του απαντά πως "πρέπει οπωσδήποτε να συμμετάσχεις!".
 Δείτε το βίντεο με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους

ΠΗΓΗ: MIRROR
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top