ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

 Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απώλεσε την εμπιστοσύνη του στον διευθυντή του FBI
, Τζέιμς Κόμεϊ κατά την διάρκεια των τελευταίων αρκετών μηνών και αποφάσισε να τον αποπέμψει όταν άκουσε παρόμοιες ανησυχίες από τον υφυπουργό Δικαιοσύνης, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.
«Ο πρόεδρος κατά την διάρκεια των τελευταίων μηνών έχασε την εμπιστοσύνη του στον διευθυντή Κόμεϊ, το υπουργείο Δικαιοσύνης έχασε την εμπιστοσύνη του στον διευθυντή Κόμεϊ, μέλη του Κογκρέσου και από τα δύο κόμματα έκαναν σαφές ότι είχαν απολέσει την εμπιστοσύνη τους στον διευθυντή Κόμεϊ και το πιο σημαντικό, οι εργαζόμενοι του FBI είχαν χάσει την εμπιστοσύνη τους στον διευθυντή τους», δήλωσε η Σάρα Σάντερς Χάκαμπι, αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της αμερικανικής προεδρίας.
Παράλληλα σήμερα, μια εκπρόσωπος του προέδρου της Επιτροπής Πληροφοριών της Αμερικανικής Γερουσίας, Ρίτσαρντ Μπερ, γνωστοποίησε ότι η Επιτροπή κάλεσε τον πρώην επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών για να καταθέσει σε μια ακρόαση, που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.
Η πρόκληση στον Κόμεϊ έγινε από τον Ρεπουμπλικάνο γερουσιαστή Μπερ και τον Μαρκ Γουόρνερ, τον επικεφαλής των Δημοκρατικών στην Επιτροπή.
Δεν διευκρινίστηκε κατά πόσον ο Κόμεϊ θα καταθέσει στην Επιτροπή.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top