ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο όμως υπάρχει μια τραγουδίστρια που όλοι ξέρετε η οποία όντως έχει πάει στο διαγωνισμό της Eurovision 6 φορές.
Μάλιστα όπως γνωρίζουμε έχει πάει 3 φορές κάνοντας φωνητικά και 3 φορές ως ερμηνεύτρια. Πάει κάπου το μυαλό σας; Ο λόγος φυσικά για την Ευρυδίκη. Η ίδια πλέον δηλώνει πως ο κύκλος αυτός έχει κλείσει πλέον για εκείνη και σε καμία περίπτωση δεν έχει σκοπό να πάει και 7η φορά.
Συμμετοχές:
Εκπροσώπησε την Κύπρο στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 1992 στο Μάλμε της Σουηδίας με το τραγούδι «Ταιριάζουμε» που κατέλαβε την ενδέκατη θέση.  Το 1994 στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας εκπροσωπεί ξανά την Κύπρο με το τραγούδι «Είμαι Άνθρωπος Κι Εγώ», καταλαμβάνοντας πάλι την ενδέκατη θέση. Η Ευρυδίκη επίσης εμφανίστηκε κάνοντας φωνητικά στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 1983, το 1986 και το 1987. Το 2007, επιλέχθηκε να αντιπροσωπεύσει τη Κύπρο για τρίτη φορά με το τραγούδι «Comme Ci Comme Ça» σε στίχους του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου και μουσική του Δημήτρη Κοργιαλά. Το τραγούδι κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά όχι μία θέση στον τελικό απογοητεύοντας αρκετούς fans του διαγωνισμού αφού για πολλούς θεωρείται μία από τις καλύτερες συμμετοχές της χρονιάς εκείνης αλλά και της Κύπρου γενικότερα.

Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top