ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0



Ένα ευχάριστο νέο στα τόσα δυσάρεστα που μας κατακλύζουν καθημερινά, μας έκανε να χαμογελάσουμε πριν λίγο. Σύμφωνα με τα αδέρφια της 29χρονης μητέρας τριών παιδιών από το Μενίδι η αγνοούμενη από τις 25 Απριλίου νεαρή κοπέλα, γύρισε νωρίτερα στους οικείους της.

Τέλος στα χειρότερα σενάρια από κατοίκους της περιοχής, αλλά και γνωστούς της οικογένειας, που ήθελαν την αγνοούμενη Ιωάννα να μην βρίσκεται στην ζωή.
Στοιχεία για το που ήταν τόσες ημέρες η 29χρονη δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο τις επόμενες ημέρες θα γίννουν γνωστοί οι πραγματικοί λόγοι που την οδήγησαν στο να εγκαταλείψει τα 3 ανήλικα παιδιά της αλλά και την συζυγική της στέγη.
Διαβάστε την ανάρτηση που κοινοποίησε πριν λίγο η μικρότερη αδερφή της Ιωάννας, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:
«Θελω μεσα απο την καρδια μου να ευχαριστησω ολο τον κοσμο που βοηθησε με τον οποιοδηποτε τροπο ολες αυτες τις μερες στις ερευνες για τον εντοπισμο της αδερφης μου, αλλα και οσους ηταν απο την πρωτη στιγμη διπλα στην οικογενεια μου και τη στηριξαν σε αυτη τη δυσκολη στιγμη.
Η Γιαννα μας ειναι κοντα μας,ειναι ζωντανη αλλα πολυ ταλαιπωρημενη,θελει ηρεμια και πολυ αγαπη! Αυτο που εχει σημασια ειναι πως ειναι με τους ανθρωπους που αγαπαει και την αγαπουν και συντομα θα γινει καλα!
Σας υπερ ευχαριστω ολους,να σας εχει ο Θεος καλα!!»
Πηγή: tro-ma-ktiko, policenews.eu
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top