ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής
(12/05) στο Εφετείο Αθηνών, στην οδό Λουκάρεως, στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας άνδρας έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί!
Ο δράστης πυροβόλησε τέσσερις φορές στον άερα, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.
Μάλιστα επιχείρησε να πυροβολήσει άλλη μια φορά στο έδαφος αλλά δεν τα κατάφερε είτε γιατί είχε μπλοκάρει το όπλο είτε γιατί δεν είχε άλλες σφαίρες.
Ο άνδρας συνελήφθη άμεσα από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκονταν στο σημείο και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητά του, καθώς και το κίνητρο της πράξης του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης ο οποίος είναι συγγενής του Μάριου Παπαγεωργίου -ξάδερφος της μητέρας του- έκανε δηλώσεις μπροστά στις κάμερες, όταν είπε ότι δεν μπορούν να βρουν το πτώμα του 26χρονου «γιατί έχουμε μπλέξει με λαμόγια», τράβηξε όπλο και πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα σκορπώντας τον πανικό. Στη συνέχεια αγκάλιασε τη μητέρα του Μάριου και έφυγε από το σημείο.
Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και πρόλαβαν τον άνδρα λίγα μέτρα πιο πέρα όπου περπατούσε. Ο ίδιος αντιστάθηκε αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.
Πηγή: newsbomb
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top