ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0



Το 1991, ο Yianni και η σύζυγός του DeeDee άνοιξαν την Pizza Bella στο Bedford του New Hampshire. Γρήγορα η πίτσα τους έγινε γνωστή για το καλό φαγητό και τη φιλική ατμόσφαιρα, χάρη στο γαστρονομικό ταλέντο και τις δεξιότητες του Yianni.

Όταν ο Yianni πέθανε απροσδόκητα στην ηλικία των 54 ετών το 2012, η DeeDee έχασε την καρδιά και την ψυχή της. Δεν μπορούσε καν να πάει με τα πόδια στο εστιατόριο, παρά το γεγονός ότι οι υπάλληλοί της εξαρτιούνταν από εκείνη. Η διατήρηση του εστιατορίου χωρίς τον αγαπημένο της, της φαίνονταν συντριπτική και αδύνατη.
Με την πάροδο του χρόνου, η DeeDee συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να μάθει πώς να τρέχει την επιχείρηση από μόνη της. Η οικογένεια και οι φίλοι της, μίλησαν για το ταξίδι της DeeDee με τους υπαλλήλους. Χωρίς η DeeDee να το γνωρίζει, μπόρεσαν να της ετοιμάσουν όλοι μαζί μια απίστευτη έκπληξη.
Κατ” αρχάς, έστειλαν τη DeeDee σε ένα πολυτελές σπα για το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Ενώ η DeeDee ήταν μακριά και περιποιούνταν, κάτι σημαντικό συνέβη πίσω από τις πόρτες της Pizza Bella.
Δείτε το παρακάτω βίντεο και απολαύσετε αυτή την συγκινητική έκπληξη!
Πηγή: fumara
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top