ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών
(Ρίου) νοσηλεύεται ο Τάκης Αντωνόπουλος, ο παλιός αυτοδιοικητικός και γνωστός επιχειρηματίας του Πύργου, που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον κόμβο της Αγίου Γεωργίου, όπου – για πολλοστή φορά – τα φανάρια βρίσκονταν εκτός λειτουργίας.
Όπως αναφέρει το patrisnews.com, από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στις δυο εισόδους του Πύργου, τόσο στον κόμβο της Αγίου Γεωργίου όσο και στον κόμβο της Φιλοθέης, τα φανάρια είτε βρίσκονται εκτός λειτουργίας, είτε λειτουργούν ακανόνιστα, με τον κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος, να είναι συνεχής.
Τη μια στιγμή ήταν σβηστά, την επόμενη λειτουργούσε μόνο το πορτοκαλί φανάρι παλλόμενο, ενώ άλλες στιγμές, ήταν όλα πράσινα. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κινδύνευσαν να εμπλακούν σε τροχαίο, αλλά είχαν τύχη βουνό. Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Τροχαίας Πύργου, για την αποφυγή ατυχήματος. Ήταν, όμως, θέμα χρόνου να συμβεί το κακό, αφού οι ταχύτητες που αναπτύσσονται από τους οδηγούς που κινούνται στην Εθνική Οδό, μοιραία, είναι μεγάλες. Και τελικά, το κακό συνέβη…
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε όταν ο Τάκης Αντωνόπουλος, οδηγώντας το «τζιπ» του, επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την Ε.Ο Πατρών – Πύργου, με κατεύθυνση από τον Πύργο προς τον Άγιο Γεώργιο. Εκείνη τη στιγμή, το «τζιπ» συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα που κινούνταν στο ρεύμα προς Ολυμπία. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα το τζιπ να διαγράψει «τρελή» πορεία και να καταλήξει αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο της σύγκρουσης.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και για τον απεγκλωβισμό του τραυματισμένου οδηγού χρειάστηκε η συμβολή και των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, ενώ η Τροχαία Πύργου – που έχει αναλάβει και το έργο της προανάκρισης – από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στην περιοχή, ρυθμίζοντας την κυκλοφορία για την αποφυγή νέου ατυχήματος.
Οι γιατροί, στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου μεταφέρθηκε ο Τάκης Αντωνόπουλος, του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, αλλά τα πολλαπλά χτυπήματα σε όλο του το σώμα, επέβαλαν την διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και την νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να διατηρήσουν σταθερή την κατάσταση του. Στο πλευρό του, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή τα μέλη της οικογένειάς του, καθώς και πολλοί φίλοι του.


Πηγή: patrisnews, newsbomb
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top