ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Συγκλονίζει ο θάνατος αστυνομικού-πατέρα τριών παιδιών - Τον βρήκε νεκρό η σύζυγός του Ο άτυχος αστυνομικός εντοπίστηκε τα ξημερώματα νεκρός στον διάδρομο του σπιτιού του

Ο 33χρονος Χρίστος Χρίστου, από το Δάλι, είχε βρεθεί τα ξημερώματα δίχως τις αισθήσεις του στον διάδρομο της οικίας του από την σύζυγό του.

Ο άτυχος ένστολος που υπηρετούσε στην Τροχαία Λευκωσίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ωστόσο μία ώρα αργότερα ανακοινώθηκε ο θάνατός του.

Ο άτυχος αστυνομικός ήταν πατέρας τριών παιδιών, ενώ η νεκροτομή επί της σορού θα διενεργηθεί σήμερα Τρίτη, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Το τελευταίο αντίο θα πουν συνάδελφοι, φίλοι και η οικογένεια του άτυχου Χρίστου Χρίστουτην Τετάρτη 17/05/2017 και ώρα 16:00 στον ιερό ναό Χρυσοσώτηρος, στο Πέρα Χωριό Νήσου.

Σε ανακοίνωση της Αστυνομία αναφέρει πως «η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου έχασε την Τρίτη 16/05/2017, ένα άξιο τέκνο της, τον Αστυφύλακα 935, Χρίστο Χρίστου, ο οποίος υπηρετούσε στην Τροχαία Λευκωσίας.

Η ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Η στήριξη προς τη σύζυγο και τρία ανήλικα παιδιά είναι δεδομένη».

Αντί στεφάνων θα δοθούν εισφορές για την οικογένεια.



Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top