ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τα «μαγειρέματα» της ψηφοφορίας των Διασήμων, η οποία έστειλε πίσω στην Ελλάδα τον Λάμπρο Χούτο αποτέλεσαν πρώτο θέμα συζήτησης στο Survivor της Δευτέρας. Μετά την επίθεση των Διασήμων στον Γιάννη Σπαλιάρα περί…
στρατηγικής και ψεύτικου πόνου στη μέση του, τα αίματα άναψαν για τα καλά. Η ένταση κορυφώθηκε και στο συμβούλιο του νησιού, με τον Σπαλιάρα να κατηγορεί ευθέως τον Κοκκινάκη πως συνεργάστηκε με τη Λάουρα για «μαγείρεμα» της ψηφοφορίας. Ο Σπαλ του είπε ότι δεν μπορεί να τον λέει ανήθικο εκείνος, που έκανε τέτοιο μαγείρεμα για να βγάλει απ’ το παιχνίδι έναν συμπαίκτη του…
Ο Κώστας από τη μεριά του όχι απλά αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά ορκίστηκε (όπως φάνηκε και στο τρέιλερ που είδαμε) πως ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο. Γι’ αυτό και ανέβασε τόσο πολύ τους τόνους κατηγορώντας τον Σπαλιάρα για ανηθικότητα.
Οι Διάσημοι τον υποστήριξαν μέχρι τέλους, με τον ίδιο να μοιάζει φανερά εξοργισμένος για όσα έλεγε ο πρώην συμπαίκτης του.
Τι κι αν η ομάδα των Διασήμων υποστήριξε τον Κοκκινάκη; Λίγες ώρες νωρίτερα, η Λάουρα αποκάλυπτε στην Ελεονώρα Μελέτη και το Survivor Panorama πως πράγματι το «μαγείρεμα» της ψηφοφορίας αποτελεί γεγονός! Αποκάλυψε, μάλιστα, πως το να αλληλοψηφιστούν για να βγουν τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ιδέα του Κοκκινάκη:
«Δεν το σκέφτηκα έτσι εγώ αυτό το πράγμα. Έρχεται, μου προτείνει αυτήν την ιδέα και λέω »εντάξει, ok, πάμε να το κάνουμε» και τέλος».
Έτσι, είδαμε τη Λάουρα να παραδέχεται το «μαγείρεμα» με τον συμπαίκτη της, τονίζοντας όμως πως τα κίνητρά τους δεν ήταν… πονηρά.
Υποστήριξε συγκεκριμένα ότι αποφάσισαν να αλληλοψηφιστούν, επειδή έτσι και αλλιώς θα ήταν προτεινόμενοι για να μην αναγκαστούν να ψηφίσουν κάποιον άλλον συμπαίκτη τους και τον στενοχωρήσουν, σημειώνοντας ότι δεν πέρασε απ’ το μυαλό τους η σκέψη να το κάνουν όλο αυτό επίτηδες για να βγει και ο Χούτος προτεινόμενος. Φρόντισε πάντως να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να σημειώσει ότι όλο αυτό δεν ήταν δική της ιδέα, αλλά της το ζήτησε ο Κοκκινάκης και αυτή απλώς συμφώνησε επειδή θεώρησε ότι με αυτόν τον τρόπο θα έβγαιναν και οι δυο απ’ τη δύσκολη θέση να προτείνουν κάποιον άλλον παίκτη.
Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα!

Και θυμηθείτε τι είχε πει ο Ορέστης Τσανγκ σε Ντάνο-Χρανιώτη για το παρασκήνιο της ψηφοφορίας.

Το Twitter, πάντως, δεν πείστηκε από τον Κοκκινάκη


Πηγή: menshouse
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top