ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Φορολογούμενοι και συνταξιούχοι καλούνται να πληρώσουν πάνω από 4,5 δισ. ευρώ λογαριασμό με βάση το νέο, συμπληρωματικό....
μνημόνιο που κατατέθηκε στη Βουλή.

Μέσα στις 941 σελίδες γίνεται αναφορά και στην κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων. Σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο θα επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων όλες τις Κυριακές -εκτός από μία Κυριακή του Αυγούστου- την περίοδο από Μάιο μέχρι Οκτώβριο στις εξής περιοχές:

Δήμος Αθηναίων
Μέρος του ιστορικού κέντρου Θεσσαλονίκης
Μέρος της εμπορικής περιοχής γύρω από το λιμάνι του Πειραιά
Μέρος του παραλιακού μετώπου στον Νότιο Τομέα Αθηνών (επιλεγμένες περιοχές σε Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, 'Αλιμο, Ελληνικό, Γλυφάδα)
Μέρος της εμπορικής περιοχής γύρω από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
Η συμφωνία δηλαδή αφορά μόνο επιλεγμένες περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Για την υπόλοιπη Ελλάδα, σύμφωνα με το σχέδιο νόμου, ισχύει η υφιστάμενη δυνατότητα ρύθμισης μέσω των αποφάσεων των αντιπεριφερειαρχών.

Επίσης, καταργούνται οι περιορισμοί που προβλέπονται στον νόμο 4177/2013 σχετικά με το μέγεθος και το είδος καταστημάτων τα οποία επιτρέπεται να λειτουργούν σύμφωνα με αποφάσεις αντιπεριφερειάρχη (καταστήματα άνω των 250 τ.μ., αλυσίδες, shop in a shop, outlet).
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top