ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Τα βίντεο από πρώτα ραντεβού έχουν την τάση να συγκινούν το ίντερνετ, αυτό είναι γνωστό. Το συγκεκριμένο πρώτο ραντεβού όμως, δεν ήταν ένα ακόμα από αυτά που έχουμε συνηθίσει.



Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του βρετανικού ριάλιτι «First Dates», οι θεατές παρακολούθησαν την Eve Betts να βγαίνει το πρώτο της ραντεβού με τον Jordan.

Δέκα λεπτά αφού οι δυο τους είχαν κάτσει στο τραπέζι, η Eve είπε στον Jordan πως πάσχει από αλωπεκίαση, μια αυτοάνοση ασθένεια που προκαλεί απώλεια των μαλλιών.

«Πάντα το λέω αμέσως στους ανθρώπους, δεν έχω μαλλιά, φοράω περούκα», είπε η 22χρονη αισθητικός από την Ουαλία. «Και έχω ένα τατουάζ σε αυτό το σημείο του κεφαλιού μου».

Όταν η Eve έβγαλε την περούκα της, ωστόσο, ο Jordan είχε την πιο γλυκιά και ειλικρινή αντίδραση.

«Σου πάνε!», της είπε χαμογελώντας πλατιά.

«Είναι πολύ ενοχλητικό το να την ξαναφοράς», παραδέχτηκε η Eve, για να πάρει την απάντηση του Jordan «Άστα όπως είναι!». Κι έτσι η Eve πέρασε το υπόλοιπο ραντεβού χωρίς την περούκα της, αφήνοντας τη φυσική της ομορφιά να λάμψει.


Όπως ήταν αναμενόμενο, το εν λόγω επεισόδιο δεν άφησε ασυγκίνητο τον κόσμο του Twitter.


Μιλώντας στη HuffPost, η Eve είπε πως δεν περίμενε τη θετική αντίδραση του κόσμου στο Twitter και το Instagram.

«Ειλικρινά δεν είχα συνειδητοποιήσει τι έκανα παίρνοντας μέρος στην εκπομπή», είπε. «Η αγάπη και η υποστήριξη που έλαβα από ανθρώπους από όλο τον κόσμο είναι αδιανόητη, έχω μείνει άφωνη».

Και, παρότι δε δέχτηκε να βγει δεύτερο ραντεβού με τον Jordan, οι δυο τους διατηρούν ακόμη επαφή και μάλιστα τράβηξαν μια αξιαγάπητη selfie μετά από εκείνο το ραντεβού.

«Ήξερα από την πρώτη στιγμή πως ήταν ένας πραγματικά καλός άνθρωπος -απλά όχι ο τύπος μου», είπε η Eve. «Είχε τόσο θετική αντίδραση απέναντι σε έναν ξένο που του αποκάλυψε τον μεγαλύτερο φόβο του. Αντέδρασε όπως θα έπρεπε να αντιδρά κάθε αγόρι».

Πηγή: huffingtonpost.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top