ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Άνω κάτω έγινε ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, για την 2η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Ο Μπίσεσβαρ εκτέλεσε κόρνερ, ο Πρίγιοβιτς έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Κρέσπο, ο οποίος δεν κατάφερε να τη σπρώξει στα δίχτυα. Ενώ ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μπλόκαρε, ο στόπερ του ΠΑΟΚ κλώτσησε τη μπάλα, που βρήκε στο πρόσωπο τον κίπερ του «τριφυλλιού».
Μπεργκ, Χουλτ και Μολέντο όρμησαν πάνω στον Ισπανό, ο οποίος έπεσε στο έδαφος, πιάνοντας τον Μπεργκ από το κεφάλι κατά την πτώση του. Ενώ Κρέσπο και Μπεργκ ήταν πεσμένοι στον αγωνιστικό χώρο, Σάκχοφ, Κίτσιου, Μολέντο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Μαρινάκης, Πρίγιοβιτς, Λέοβατς, Ρέις, Χουλτ έγιναν ένα κουβάρι, με τον Σάκχοφ να κλωτσάει τον Μπεργκ και ο Χουλτ τον Κρέσπο.
Ο Κουλιμπαλί χτύπησε τον Σάκχοφ, το ίδιο επιχείρησε και ο Χουλτ. Ο Σάκχοφ έτρεξε προς τον Κουλιμπαλί, αλλά ο μπακ των «πρασίνων» τον χτύπησε στο πρόσωπο. Ο χαφ του ΠΑΟΚ στην προσπάθειά του να απαντήσει, χτύπησε τον Εμποκού και ενώ ο Μαλεζάς και ο Τσίμιροτ προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον συμπαίκτη του.
Στη συνέχεια, ένα κουτάκι μπύρας που έπεσε από τη Θύρα 10-11 του «Απόστολος Νικολαΐδης» χτύπησε στο κεφάλι τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ περπατούσε μπροστά από τον πάγκο του κοιτάζοντας από την αντίθετη πλευρά σε σχέση με τη σύρραξη, ωστόσο ένας ανεγκέφαλος από τις εξέδρες πέταξε ένα κουτάκι μπύρας προς το μέρος του, το οποίο τον τραυμάτισε στο κεφάλι.
Ο Σέρβος προπονητής έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο, την ώρα που ένας σεκιούριτι του γηπέδου προσπαθούσε να συνετίσει τους οπαδούς σε εκείνο το σημείο.
Έπειτα από τα παραπάνω, οι διαιτητές αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια και ο αγώνας διακόπηκε, ενώ ο προπονητής του ΠΑΟΚ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!
Πηγή: Sport24
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top